De wieg van de Carado modellen

De wieg van de Carado modellen staat in het unieke landschap van het Saksische Zwitserland in de buurt van Dresden. Hier ligt Neustadt in Saksen waar hun productiefabriek Capron is gevestigd. Deze behoort tot de modernste in zijn soort in Europa. In 2005 ontstond het bedrijf als onderdeel van de Erwin-Hymer-Group met het doel hoogwaardige en toch voordelige campers in het instapsegment te produceren.

Om deze doelen te bereiken, wordt er in de fabriek gekozen voor een doordachte logistiek, efficiënte fabricageprocessen en een modern machinepark. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de medewerkers. Goed opgeleid en sterk gemotiveerd staan zij garant voor onbekommerde reisbelevenissen die elke Carado biedt. Terwijl er vroeger ook caravans werden geproduceerd heeft Carado zich inmiddels geconcentreerd op de productie van campers en maakt met gespecialiseerde kennis en professionele rust elk afzonderlijke voertuig naar de wensen van de klant.

Leestip:  Bivakcampers afzetunit specialist van Nederland

Meer dan 40 voertuigen rollen momenteel dagelijks van de 450 m en. 250 m lange productiebanden. Naast de eigenlijke productielijn worden er in de grote, lichte productiehallen ook interieurs en prefab zijwanden geproduceerd. Hier ontstaan de voor de montage van elke Carado-camper of -caravan benodigde interieuronderdelen, zijwanden en daken.

Capron logoAl tijdens de productie worden alle Carado-modellen onderworpen aan meerdere kwaliteitstesten om een gelijkblijvende hoge norm te kunnen garanderen. Ten slotte volgt aan het eind van de productielijn de eindafname. Vanaf hier beginnen de eigenlijke grote reizen van de Carado-voertuigen.

Wil je alles weten over Carado

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in