De romantische tent Twinlodge van Vacanceselect

Vanuit je bed naar de sterrenhemel kijken: in de Twinlodge kan het! Deze romantische tent (ca. 15 m2) is een heerlijke plek voor een vakantie met zijn tweeën. De tent beschikt over een elegante kamer met een tweepersoonsbed, een eigen koelkastje en aangesloten veranda met tuinmeubilair.

 

Het decor is eenvoudig en functioneel met een warme uitstraling. De zachte kleuren passen perfect in een natuurlijke omgeving.

Romantisch tentenduo voor ouders en kids
twee persoons tent
apart tentje voor de kinderen

De Twinlodge bestaat uit een romantische tent voor ouders met ernaast een apart tentje voor de kinderen. De grootste tent heeft een heerlijk overdekte veranda met tuinmeubilair. De inrichting is compleet met badkamer, airconditioning en koelkastje. Het leuke is dat communicatie mogelijk is tussen beide tenten! Hetzij via een intercom hetzij met een bijgeleverde walkie talkie-set.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen

De romantische tent Twinlodge is op een aantal campings ook zonder kindertentje geplaatst – dan minilodge genaamd – een heerlijke glampingvakantie voor twee!

 

Waar staat de Twinlodge?

Italië
In de regio Lago Maggiore is de Twinlodge op camping village Conca d’Oro te vinden. Aan het zelfde meer vind je de minilodge voor 2 personen op camping Eden. In de regio Toscane vind je de Twinlodge op camping Vallicella en camping Orlando in Chianti.

Over Vacanceselect

logo vacanceselectEen warm familiebedrijf met een veelzijdig aanbod. You’re welcome bij Vacanceselect!
Lichtjes in de ogen. Dat heeft iedereen die bij Vacanceselect werkt – van onze mensen op de campings tot de medewerkers Klantenservice. Waarom lichtjes? Omdat passie en plezier in het DNA zit van ons bedrijf. Wij hebben er plezier in om vanuit de wensen van onze klant de mooiste vakanties te selecteren.

Leestip:  De nieuwe premium luifels voor campers
Collega’s

Het kloppend hart van Vacanceselect is gevestigd in Alkmaar: een warm familiebedrijf dat 30 jaar geleden startte. Inmiddels telt Vacanceselect zes mensen uit de Van de Loo-familie en vormt samen met de 125 medewerkers één grote familie. Samen werken ze aan een topaanbod in alle denkbare soorten accommodaties op campings en vakantieparken: van compleet ingerichte glampingtenten tot luxe vakantiehuisjes. Daarnaast hebben ze kantoren in 8 Europese landen en bevolken 120 eigen mensen de 51 campings waarop zij hun eigen Selectcamp-accommodaties verhuren.

Kwaliteit staat voorop

De vakantiebestemmingen worden zorgvuldig door hun eigen inkopers geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Wist je dat de oprichter van Vacanceselect, Loek van de Loo, nog steeds zelf nieuwe en bestaande accommodaties bezoekt om de kwaliteit te beoordelen?

Vacanceselect, de glampingspecialist.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten

Meer weten over Vacanceselect Twinlodge

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in