De Karsten Novia kleine tent van formaat

Nieuw! De Karsten Novia kleine tent van formaat. Dit najaar, tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018, lanceert Karsten Tenten de jongste telg uit de Karsten Tenten-familie: De Karsten Novia. De 5de tent uit de succesvolle lijn tunneltenten en de kleinste in zijn soort.

Karsten Novia is compact

Met slechts 11,7 kilo schoon aan de haak is de Novia een bijzonder compacte Karsten Tent. Toch is het een bijzettent van formaat waarin twee volwassenen met gemak comfortabel kunnen slapen. Kinderen zullen zich dan ook koning te rijk voelen in de royale slaapcabine van de Novia.

Snel

Doordat de Karsten Novia vrij laag is en uit één stuk bestaat is het opzetten gepiept in slechts in 5 minuten. Het is een kwestie van uitrollen, haringen inslaan, de 2 voorgevormde stokken doorvoeren, de stoksleuven dichtritsen en voila. Kind kan de was doen! Terwijl u een ijsje verorbert. Of uw eigen tent opzet. Wedstrijdje doen? Wiens tent zal er eerder staan?

Fijne nachtrust

Door de efficiënte vormgeving wordt iedere centimeter optimaal benut. Tussen het slaapgedeelte en de luifel zit een royaal afsluitbaar gaasraam en aan de achterzijde is een moderne ventilatiekap geplaatst die zelfs bij regen voor een portie fijne ventilatie zorgt. Tel daar het tentdoek van ademend katoen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een ideale nachtrust.

Leestip:  De nieuwe premium luifels voor campers
Stormvast en regenbestendig

Karsten NoviaNatuurlijk is ook de Karsten Novia een Karsten Tent in hart en nieren. Met een tentdoek van 100% Ten Cate katoen en een stevig kuipzeil van bisonyl is de Novia niet alleen uitermate stormbestendig maar ook een fijne en veilige plek om de voeten droog te houden. Zelfs tijdens de zwaarste onweersbuien. De Karsten Tunneltenten kwamen in 2015 niet voor niets als beste uit de Grote Tententest van de ANWB. Karsten staat met de Novia wederom garant voor talloze zorgeloze kampeervakanties!

De Karsten Novia wordt gelanceerd op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 in Hal 11 standnummer C002. De introductieprijs is 499,-

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in