De Kampeer Duur­zaam­heids­prijs zet jouw product op de kaart!

Om ook in de toekomst te genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, is het belangrijk dat er meer aandacht besteed wordt aan duurzaamheid in de branche. Daarom lanceren KCJ, Kampeer & Caravan Industrie (KCI) én de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) op de komende editie van Kampeer & Caravan Jaarbeurs een nieuw initiatief:

De  Kampeer Duurzaamheidsprijs.

Dus heb je een duurzame kampeerinnovatie? Meld je dan gratis aan, want duurzame kampeerinnovaties verdienen het om in de schijnwerpers te staan! Naast dat je een mooie titel mee naar huis neemt, worden er nieuwe deuren voor je geopend, kun je rekenen op veel naamsbekendheid, promotie door verschillende (pers)partijen én krijg je een gratis plek op het Innovatie-Duurzaamheidsplein tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs, 5 t/m 9 oktober 2022.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

Deelname is gratis, meld je daarom kosteloos aan en strijd me mee in één van de categorieën.

2 Categorieën

Iedereen die een nieuwe duurzame kampeerinnovatie heeft kan meedoen in één van de onderstaande categorieën. Natuurlijk moet de innovatie toekomstbestendig zijn en is de praktische relevantie belangrijk. Milieubescherming, behoud van hulpbronnen, circulariteit en andere duurzaamheidsaspecten worden steeds belangrijker, ook in de kampeerbranche. Om de doelstellingen van de Europese Green deal te halen, moet elke sector zijn bijdrage leveren. Daarom worden bijzondere ontwikkelingen en prestaties op dit vlak extra beloond!

Meest duurzame innovatieve camperproduct

In deze categorie wordt het beste duurzame innovatieve camperproduct gezocht. Alles wat gelinkt is aan de camper(branche) van technische snufjes, aandrijving en onderdelen tot duurzame comfortverhogende producten, komt in aanmerking. Zolang het innovatief en duurzaam is én een verbinding heeft met de camper.

Leestip:  De verstening van campings gaat ten koste van het aantal kampeerplekken
Meest duurzame innovatieve kampeerproduct

In deze categorie gaat het om de beste duurzame innovatie voor de kampeerbranche. Dat kan op het gebied van overnachten zijn, maar ook accessoires, sportattributen, en bijvoorbeeld kampeeronderdelen komen in aanmerking. Kortom: alles wat een verbinding heeft met de kampeerindustrie, wat innovatief is én het liefst ook nog duurzaam!

Website Kampeer & Caravan Jaarbeurs: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in