De Camper Club; Een eigen kijk op camperhuur

Stap in de wereld van zorgeloos reizen met De Camper Club. Wij zijn meer dan alleen een verhuurbedrijf van prachtige campers; we zijn je partners in voorpret en avontuur. Bij ons draait het niet alleen om het huren van een camper, maar om de hele ervaring van het reizen zelf.

We begrijpen dat het huren van een camper een bijzondere ervaring is, vaak geen alledaagse keuze. Daarom staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Welk type camper past bij jou? Waar moet je op letten? Is de camper goed verzekerd? Ons deskundige team staat voor je klaar om je door deze technische aspecten te loodsen, zodat jij je kunt richten op de voorpret van je reis.

Oneindig veel bestemmingen

Maar daar stopt het niet. Het echte avontuur begint pas wanneer je de weg op gaat. Waar gaat de reis naartoe dit jaar? Blijven we in Nederland, of trekken we naar het buitenland? En zo ja, welk land? Bij De Camper Club nemen we je graag bij de hand en helpen we je bij het plannen van je droomreis. Laat ons weten waar je naartoe wilt, en wij komen met inspirerende tips, handige gidsen en prachtige routes om je avontuur onvergetelijk te maken.

De Camper Club

Exclusieve samenwerkingen

Maar het wordt nog beter! We hebben exclusieve samenwerkingen gesloten met buitenlandse organisaties die unieke boeren-camperplaatsen aanbieden. Hoe werkt het? Het is eigenlijk heel simpel. Vertel ons welk land je gaat bezoeken, bijvoorbeeld Frankrijk. Dan krijg je van ons een speciale gids van de organisatie France Passion, inclusief een vignet. In deze gids vind je meer dan 2000 boeren, restaurants en lokale Franse ondernemers die één of meer camperplaatsen gratis aanbieden. Zo maak je kennis met de prachtige, vaak biologische streekproducten en sta je op de meest idyllische plekjes van Frankrijk.

En dit concept bieden we niet alleen in Frankrijk aan, maar ook in Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen. Waar je ook naartoe gaat, met De Camper Club ben je overal welkom. Het is meer dan alleen camperhuur; het is een compleet avontuur.

Huur een camper bij De Camper Club

Ben je enthousiast geworden en wil je een camper huren? Aarzel dan niet langer en doe direct een vrijblijvende aanvraag of kom gezellig bij ons langs om onze prachtige Club Camper eerst te bekijken.

Huur een camper bij De Camper Club

De Camper Club staat klaar om je droomreis werkelijkheid te maken!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in