De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

Ze heten je van harte welkom op het terrein van de naturistenvereniging de Zuidhollandse Lichtbond. Midden in het Groene Hart van de Randstad, en toch zeer rustig gelegen.

Hun terrein is voorzien van vele faciliteiten, voor jong en oud. Dankzij het actieve verenigingsleven is hun terrein keurig onderhouden en zijn er tijdens het seizoen vele activiteiten. Van muziek- of kaartavonden en actieve fietstochten tot wellnessdagen. Of je nu een dagje er op uit wilt, jouw vakantie bij hun wilt besteden, of zelfs nooit meer weg wilt bij hun. Op hun terrein kom je heerlijk tot rust en voor iedere wens is er een mogelijkheid. Kom bij hun langs en laat je verrassen. Het is bij hun niet toegestaan huisdieren mee te brengen.

Vakantie op De Bessenhof

Prettig, ontspannen en naakt recreëren in een gastvrije, veilige omgeving met respect voor de natuur en voor elkaar. Dat is vakantie vieren op De Bessenhof. En dat doen ze allemaal op hun eigen manier. Of je nu graag even helemaal offline tot rust wilt komen, of met een luxe caravan komt, voor iedereen hebben ze een mooie plek op hun kampeergedeelte.

Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd

Tent

Het tentenveld op “De Nes” bied plaats aan diverse kleine en grote tenten. Op het goed onderhouden grasveld omringd door struiken en een enkele boom is een klein toilet gebouw beschikbaar en een picknicktafel aanwezig. Diverse punten voor water en elektra zijn aangelegd.

Caravan

Er zijn 26 gastenplekken op hun kampeerterrein met allen een natuurlijke uitstraling. Alle plekken zijn voorzien van elektra (16 Ampere) en ook zijn er diverse waterpunten beschikbaar.

Wildkamperen is de kampeertrend van de afgelopen jaren. Op de Wonne, het natuurterrein van De Bessenhof is dit mogelijk.

Camper

Ook met de camper bent u van harte welkom op ons terrein. Wij plaatsen onze gasten met campers bij voorkeur zo dicht mogelijk bij ons camper service punt, waar tevens de bodemgesteldheid het beste is voor dit kampeermiddel. Ook de camperplaatsen zijn voorzien van elektra (16 Ampere.)

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Wildkamperen

Gewoon even back-to-basic en offline tot rust komen van de hectiek van de maatschappij. Het kamperen zonder voorziening voor elektra, water en wifi zorgt ervoor dat je écht tot rust kunt komen in de natuur. Op de Wonne, het natuurterrein van De Bessenhof is dit mogelijk.

De Bessenhof heeft het keurmerk “prettig bloot”, en onderschrijft de NFN gedragscode.

Website De Bessenhof: www.zhlb.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in