De caravan besturen met een telefoon

Met de Reich easydriver-App kun je de caravan met één swipe verplaatsen. Heel eenvoudig en heel veilig – dankzij de nieuwe App voor smart rangeercomfort en de app-uitbreiding. Een eenvoudige upgrade van uw easydriver systeem!

Een greep in de broekzak, smartphone pakken en gemakkelijk rangeren. Met de easydriver-App op de smartphone en de App-uitbreiding via de caravan vakhandel kunnen de rangeersystemen easydriver pro en basic moeiteloos bestuurd worden. Eenvoudig rangeren of keren of draaien op de plaats – met een vingertip wordt de caravan zacht en krachtig via de App in beweging gezet.

De besturingscommando’s via de smartphone-display worden daarbij eenvoudig via Bluetooth aan de easydriver-rangeersystemen doorgegeven. Zo komt de caravan met weinig display-aanrakingen zeker en millimeterprecies op de gewenste positie.

Onbedoeld bedienen van de smartphone-App is natuurlijk uitgesloten. Daarvoor zorgt de eenvoudig slimme beveiliging: aan de onderste rand van de App-display bevindt zich zowel links als rechts een easydriver-logo. Pas bij aktief aanraken van één van deze logo’s met één hand, kan met de andere hand via de richtingsvelden op de display gestuurd worden.

De benodigde app-uitbreiding kunt u via uw vertrouwde dealer verkrijgen en laten inbouwen. Zo rangeren caravan-fans meteen smart en veilig – met elke easydriver pro en basic vanaf modeljaar 2016.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen

De easydriver rangeersystemen van vóór 2016 kunnen ook met de app-uitbreiding uitgerust worden. Wel moet dan ook een software-update van de elektronicabox doorgevoerd worden.

Website: easydriver.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in