Camptoo organiseert unieke pop-up camping in de bollenvelden

Terwijl de meeste boeren dranghekken zetten om hun tulpenbollenvelden, duikt Camptoo juist de bollenvelden ín. Volgende week 13-14 april, in het weekend van de Bloemencorso, organiseert het deelplatform voor campers en caravans een unieke pop-up microcamping tussen de bloeiende bollen.

De camping-voor-een-dag-en-een-nacht vindt plaats op de Tulperij in Voorhout, de trots van bollenboeren Daan en Anja en misschien wel het meest verrukkelijke plekje van de Bollenstreek. Een microcamping dus, met maar plek voor drie camperbusjes; twee voor journalisten en bloggers, eentje voor de prijswinnaar van de Facebook-actie.

Het plan in een notendop – of moeten we zeggen: tulpenbol? De drie kampeerliefhebbers (plus aanhang) rijden in een camper naar keuze ’s ochtends naar de Bollenstreek, waar Daan en Anja hen ontvangen met koffie, thee en warme stroopwafels. Dan een dilemma: verken je met de fiets de boerenweggetjes en bloemenzeeën van de Bollenstreek, kijk je naar de Bloemencorso of geniet je vanuit de camper van het oogverblindende uitzicht?

Aan het eind van de middag wacht de deelnemers een cocktailworkshop van Dutch Tulip Vodka, een vodka gemaakt in de Bollenstreek van echte tulpenbollen, met aansluitend een gezamenlijke barbecue – als het weer het toestaat. Het hoogtepunt is wanneer je ’s ochtends met de slaap nog in je ogen de gordijnen openslaat: een tapijt van gele, oranje, rode en roze tulpen. En ontbijtje van Anja.

Leestip:  75 jaar Campingaz

Ben je journalist of influencer en wil je graag microkamperen tussen de tulpenbollen of wil je meer informatie over onze pop-up camping? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Bron Camptoo

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in