Campingpark Eifel in de prachtige natuur

Beleef een gezellige vakantie in de prachtige natuur

Hier ben je te gast op een van de meest idyllische campings in de Eifel, die door de Duitse Vereniging voor Toerisme met 5 sterren is geclassificeerd.
Het ligt direct aan de oever van de rivier de Prüm, in de buurt van een ruimtelijk gescheiden bungalowvakantiepark.

Het gezellige Eifel-vakantieoord Waxweiler in het drielandenpunt Duitsland/België/Luxemburg telt ongeveer 1200 inwoners en maakt deel uit van het Duits-Luxemburgse Natuurpark.

Je vindt er een wasruimte met wasmachines en drogers en uiteraard alle moderne voorzieningen voor jouw lichamelijke hygiëne, die zij sinds voorjaar 2022 volledig opnieuw hebben ingericht. Er is ook een gehandicapten- en kindersanitairruimte toegevoegd.

Kampeerplaats informatie

Hun camping is opnieuw met 5 sterren bekroond door de Duitse Vereniging voor Toerisme. Op hun camping staan 97 royaal verkavelde plaatsen (80 tot 120 m²) met elektriciteitsaansluiting. Veel plaatsen liggen direct aan het riviertje de Prüm.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

Hun kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van elektriciteit (16 ampère).

Zwemmen

Het eigen verwarmde buitenzwembad van de gemeenschap met aluminium zwembad, niet-zwemmers en kinderbad nodigt hun gasten uit om te blijven hangen. Het gazon is enorm groot en biedt zon- en schaduwplekken en bewegings- en speelvrijheid voor het hele gezin.

Honden

Uiteraard ben je ook van harte welkom op hun kampeerpark.

Jouw baasje gaat vast en zeker samen met je aangelijnd jouw vakantiebestemming verkennen.

Uiteraard zorg je ervoor dat jouw behoefte op een goede manier wordt opgeruimt. Overal in de Eifel vind je zuilen met tassen!

Website Campingpark Eifel: www.campingparkeifel.de

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in