Camping Zwinzicht gelegen bij het bosrijke Gaasterland

0

Boerderijcamping Zwinzicht ligt aan de rand van het bosrijke Gaasterland, tussen de Fluessen en het Slotermeer in. Op loopafstand bevindt zich het prachtige natuurgebied ’t Zwin, waar de camping zijn naam aan ontleent.

Het landschap is zeer verrassend; je vindt er ruisende bossen, grazige weiden, historische stadjes, bijzondere dorpsgezichten, uitgestrekte meren en een glooiend landschap.

Zij zijn begonnen met deze boerderijcamping Zwinzicht op 1 april 1998 en hebben inmiddels al meer dan 20 jaar gasten mogen verwelkomen op hun boerderij.
Ze zijn een hecht familiebedrijf, waar iedereen met veel passie en plezier aan meewerkt!
Gezelligheid, een open sfeer en gastvrijheid zijn belangrijke waarden voor hun. Naast de camping hebben ze nog een grote hoeveelheid schapen, waar ze sinds 2013 “de lammetjesdagen” voor organiseren.
Verder scharrelen rondom de boerderij nog een aantal koeien, geiten, poezen en kippen. Al deze ingrediënten zorgen voor een persoonlijk en afwisselend geheel.

Leestip:  Zo maak je je kampeertrip voordelig(er)
Camping Zwinzicht

Boerderijcamping Zwinzicht ligt aan de rand van het bosrijke Gaasterland, tussen de Fluessen en het Slotermeer in.

Op loopafstand bevindt zich het prachtige natuurgebied ’t Zwin, waar de camping zijn naam aan ontleent. Het landschap is zeer verrassend; je vindt er ruisende bossen, grazige weiden, historische stadjes, bijzondere dorpsgezichten, uitgestrekte meren en een glooiend landschap. Deze camping bevindt zich dan ook in een Nationaal Landschap.

De met zorg ingerichte camping is 2 hectare groot en heeft 25 ruime, beschutte kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, voorzien van 6 ampère stroom.
Er zijn twee uitstekende toiletgebouwen, met de daarbij behorende faciliteiten. Je kunt gebruik maken van de douches, zonder douchemunten, daarnaast is er ook gratis warm water bij de 3 afwasvoorzieningen. Hiervan is er één afwasvoorziening buiten en de andere 2 afwasvoorzieningen zijn binnen. Verder is er een wasmachine, een droogtrommel, een koelkast en een diepvries aanwezig. Ook beschikken zij over een rolstoelvriendelijk toilet met wastafel en douche.

Leestip:  Camping Darthuizen aan de bosrand van de Utrechtse heuvelrug

Camping Zwinzicht

In het hoogseizoen kun je volop gebruik maken van de recreatieruimte, deze zaal is voorzien is van een bar, koelkast, internet etc. en waarbij natuurlijk tijd is voor een “bakkie”! Daarnaast bieden zij in de maanden juli en augustus broodjesservice aan van de lokale Friese bakker en is er boerenijs verkrijgbaar.

Website Camping Zwinzicht: www.zwinzicht.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in