Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Camping Zoomland vind je in het altijd gezellige Brabantse land. De camping ligt tussen de landerijen en het grenst aan het boslandschap Lievensberg.

Zij hebben alles in huis om jouw vakantie en die van jouw kinderen tot een groot succes te maken. Zij hebben o.a. een groot zwembad met een peuterbad, speelveldjes, sportvelden en nog meer. De spreekwoordelijke Brabantse gezelligheid is op de camping zeker te vinden.

In de sfeervolle kantine en op het overdekte terras worden regelmatig dans-muziek avonden en barbecues gehouden. Daarnaast worden er in het zomerseizoen regelmatig puzzel en speurtochten gehouden.

Ook hebben zij zeskampen en droppings. Camping Zoomland kent jaar en seizoens plaatsen en er is een terrein voor kampeerders. Uiteraard mag je rekenen op sanitaire voorzieningen.

Kortom de ideale plaats voor een eindeloze vakantie.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Voorzieningen

Gasterij Zoomland

In hun gezellige gasterij worden regelmatig leuke en gezellige evenementen gehouden zoals feestavonden, playbackshow, bingo, karaoke en nog veel meer. Vanaf heden is er elke zondag dansen met live muziek. Je kunt ook gebruik maken van een drankje aan de bar of op hun prachtige terras als de Gasterij geopend is.

Internet op de camping

Wil je tijdens jouw vakantie toch gebruik maken van internet? Dat is bij hun mogelijk. Zij kunnen je internet aanbieden d.m.v. een draadloos netwerk WIFI Hotspot. Hiermee kun je internetten bij jouw caravan of tent, bij het zwembad of restaurant, kortom overal op de camping kun je internetten. Dit door middel van een (Betaald) wifi ticket.

Sanitaire voorzieningen

Op de camping zijn moderne sanitaire voorzieningen te vinden. Wasserette met wasmachines, droogtrommel, Douches en toilets.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk
Zwembad

Heerlijk genieten van het zwembad  op heerlijke zomerse dagen. Het water heeft meestal een temperatuur van 23 graden. Je kunt hier heerlijk van de zon genieten op het terras. Natuurlijk mag een ijsje niet ontbreken, direct naast het zwembad verkrijgbaar in hun snackbar of kantine!

Website Camping Zoomland: camping-zoomland.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in