Camping De Zeven Geitjes in het Schupleer

Camping De zeven geitjes gelegen in een uniek plekje in België. In deze drukke tijden is het soms moeilijk om even tot rust te komen. Er is overal zoveel aanbod en het voelt alsof we overal in mee moeten. Daarin maakt Camping “De zeven geitjes” een eigen groene keuze.

Plezier schuilt voor hun in de kleine dingen. Vogeltjes rondom ons, genieten van de rust, een babbeltje met de buren, wandelen en fietsen vanuit de camping,… En een familiale aanpak van de eigenaars en conciërge. De kinderanimatie is een zandbak, trampoline, speelbos.

Deze eenvoud en kleinschaligheid maakt van de camping een bijzondere plek. Ze kunnen jou alleen aanraden het eens te komen ontdekken.

De camping

Ze zijn een kleine camping met een 55-tal plaatsen. Hiervan zijn er 11 voor kort kampeerders. Kom je met een grotere groep, reserveer dan tijdig, dan proberen ze jullie bij elkaar te zetten. Ook last minute, vinden ze meestal nog wel een plaatsje voor jou. Voor de campers hebben ze een Campersluis.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud
Ligging camping De zeven geitjes

De camping zelf bevindt zich in natuurgebied Schupleer. Het waterrijke Schupleer heeft een bijzondere natuurwaarde. Twee rivieren stromen door het gebied, dat ook doorsneden wordt door enkele beken en grachten. Tussen Vorselaar en Grobbendonk meandert de Kleine Nete nog als één van de zuiverste én visrijkste rivieren van Vlaanderen. Ook de waterkwaliteit van de vervuilde Aa verbeterde de voorbije jaren. Het landschap bestaat uit natte wei- en hooilanden, broekbossen en enkele mooie rietkragen. Deze wisselen aan de Zuidkant van het gebied af met de beboste duinen van de Kempense heuvelrug op het Heiken en de Oorlandse Heide.

Website van camping de zeven geitjes

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in