Camping Werendijke met een unieke kloostertuin

Camping Werendijke | Zoutelande, Zeeland. Ze heten je welkom bij Werendijke, luxe en duurzame minicamping met een unieke kloostertuin en in het bezit van de Gouden Zoover Award en gouden Green Key milieucertificering.

De minicamping is gelegen nabij Zoutelande, Walcheren, Zeeland op slechts een kilometer van het beste strand van Nederland. De zeer ruime plaatsen zijn voorzien van alle moderne kampeergemakken, zoals luxe sanitair, wireless internet en tv-aansluiting.

Camping Werendijke

Faciliteiten
Minicamping Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen met alle moderne faciliteiten die je van een minicamping mag verwachten. Ruime plaatsen, luxe sanitair, wireless internet en een recreatieruimte bijvoorbeeld. En dat alles op een verantwoorde manier, want de camping is in het bezit van het Green Key milieukeurmerk. Maar wat Minicamping Werendijke echt uniek maakt is de authentieke kloostertuin.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Minicamping Werendijke de beste keuze is als het om kamperen bij de boer gaat!

Kloostertuin Werendijke

De camping bevindt zich op een monumentale boerderij waarvan de geschiedenis enkele honderden jaren terug gaat. Vroeger heeft het woonhuis deel uitgemaakt van een klooster. Om de historie deels te laten herleven, is er aangrenzend aan de camping een kloostertuin aangelegd. Hierin zijn bomen, planten, groenten en fruit te vinden.

kloostertuin

Omgeving

Het is statistisch bewezen: nergens schijnt de zon zo vaak en zo lang als in Zoutelande. de camping ligt op nog geen kilometer afstand van dit gezellige familiebadplaatsje en haar zuiderstranden die ook wel ‘de Zeeuwsche Riviera’ worden genoemd. Zowel op het strand als in het dorp is het voor jong en oud altijd goed toeven. Uitwaaien in het voor- en najaar en urenlang zonnen in de zomer om vervolgens tot in de kleine uurtjes te genieten van een hapje en een drankje in één van de vele restaurants en cafés.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies

Wil je alles weten over Minicamping Werendijke

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in