Camping Vlasaard gelegen in de gemeente Stekene

Camping Vlasaard is een grote moderne camping dat verblijfplaatsen aanbiedt voor korte en lange periodes, gelegen in de gemeente Stekene. Rondom de camping zijn er verschillende natuurgebieden te ontdekken met diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast organiseren zij elk jaar tal van activiteiten en evenementen.

Staanplaatsen Camping Vlasaard

Je kan bij hun terecht voor korte verblijven in 1 van hun huurcaravans of chalets, met eigen tourcaravan, kampeerwagen of tent(en) en voor vaste staanplaatsen. Het terrein is voorzien van moderne en verwarmde sanitaire voorzieningen. Alle staanplaatsen zijn voorzien van parking, riolering, drinkwater, Digitale TV, mogelijkheid tot internetaansluiting en minimaal 16A elektriciteit. Voor de korte verblijven bieden zij een beperkte wifi hotspot aan. In hun huurcaravans zijn geen honden toegestaan in verband met hygiëne.

Kinderanimatie

Van midden juli tot midden augustus staat het animatieteam van Vlasaard bijna elke dag klaar om alle kindjes van 5 tot en met 12 jaar een leuke dag te bezorgen. De kinderanimatie is mogelijk vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur. De weekplanning is tijdens deze periode beschikbaar op het kantoor.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam
Openluchtzwembad

Verfrissend openluchtzwembad met een prachtige openluchtbar aan verbonden. Tijdens de zomermaanden juli en augustus is de bar en het openluchtzwembad geopend bij aangenaam weer. Naast het grote zwembad is er ook nog een kinderzwembad voor de allerkleinsten. Relax in één van hun ligbedden of geniet van een verfrissend drankje, een lekkere cocktail of van een verse sangria aan hun zomerbar.

Visvijver

Camping Vlasaard beschikt over een grote visvijver dat voorzien is van terrassen. De visvijver wordt voorzien van een wijd aanbod aan vissen en regelmatig onderhouden. De vissen zijn dan ook terug te plaatsen na de vangst. Wil je graag komen vissen? Haal dan je visvergunning op het kantoor.

Visvijver

Wassalon

Op het terrein kan je in het wassalon snel jouw kleren wassen en drogen. Bovendien is er ook een mogelijkheid om jouw kleren te strijken ter plaatse.

Leestip:  Naakte waarheid Spekberg: Wij zijn geen nudistencamping

Wil je meer weten over Camping Vlasaard?, kijk dan op de website.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in