Camping Veenmeer in een zeldzame omgeving

Camping Veenmeer en villapark Akenveen zijn gelegen nabij het fraaie brinkdorp Zuidlaren en in het gevarieerde stroomdallandschap van de Drentsche Aa. Deze combinatie van het fraaie villapark, de gezellige familiecamping, de prachtige door bronwater gevoede recreatieplas en de ligging direct aan het nationaal Beek- en Esdorpenlandschap de Drentsche Aa heel bijzonder en welhaast uniek te noemen.

Onvergetelijke vakantie

Deze combinatie biedt voor iedere vakantiegast een vakantie op maat, met een scala aan voorzieningen om u tijdens uw vakantie ook echt vakantie te laten vieren. Want op vakantie betekent ook een beetje jezelf verwennen en veel vertier voor de kinderen..
Zo is er een uitstekend, gezellig en betaalbaar restaurant, veel speelvoorzieningen en een gevarieerd programma op verantwoorde wijze de jeugd van het park een onvergetelijke vakantie zal bezorgen. Daarnaast zijn er goede “mooi- en minder mooi weer” -accommodaties op het park en in de omgeving.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Het Villapark Akenveen is enkele jaren geleden nieuw gebouwd; een ambitieus project in een zeldzame omgeving. De villa’s zijn grotendeels particulier bezit en voldoen allemaal aan het hoge eisenpakket dat wij stellen als voorwaarde voor de verhuur.
Dankzij de royale opzet van het park en de ruime kavels heeft iedere villa een eigen mooi uitzicht over het water of de omgeving.

Kamperen op Camping Veenmeer

Op de camping vind je ruime kampeerplaatsen op goed verzorgde velden. Het terrein van de camping het Veenmeer kent veel variatie. Daardoor is er ook veel variatie in kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen kunnen variëren in grootte, in ligging en karakter. Er zijn plaatsen dichtbij het strand of het viswater, en plaatsen op de rustige binnenvelden. Zo is er voor iedereen een geschikte plek te vinden.

De auto kun je op de kampeerplaats parkeren. Bezoek kan de auto parkeren op de parkeerplaatsen bij de ingang van de camping. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en water en het wifi-netwerk heeft bereik op de gehele camping. Er zijn diverse speeltoestellen verspreidt over de camping.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Op de camping zijn uitstekende sanitaire voorzieningen op korte afstand van de kampeerplaatsen.

Meer over Camping ’t Veenmeer

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in