Camping Val dOr langs het riviertje de Clerve

Camping Val dOr is een karaktervolle groene camping met aantrekkelijke charmes. Ze doen hun best om gastvriendelijk te zijn en het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Je kan heerlijk genieten op hungoed onderhouden kampeerterrein waar het mooie kabbelende riviertje de Clerve door de camping stroomt. Dit geeft speelvreugde voor jong en ouder. De tafeltennistafels, het sportveldje en de mountainbikes zorgen er voor dat ook jongeren een fijne vakantie kunnen beleven.

Leuk te weten dat Val d’Or Gouden Vallei betekent, genoemd naar de in het voorjaar prachtig bloeiende gele brem op de zacht glooiende hellingen. Het terrein ligt dan ook in een prachtige omgeving met een afwisselend landschap bij twee natuurparken waar u vanaf de camping direct mooie wandeltochten kunt ondernemen.

Camping Val dOr kwaliteitslabel en diverse prijzen

De natuur is voor hun belangrijk en ze doen hun best om hier goed mee om te gaan zodat ze goede kwaliteit kunnen aanbieden. ze zijn er dan ook blij mee dat ze al vele jaren het Ecolabel hebben en na al eerder een prijs gewonnen te hebben ook zelfs de gouden onderscheiding gekregen hebben.

Mooie natuur en vele mogelijkheden erop uit te gaan

We hopen dat Camping Val d’Or voor velen een plek mag zijn voor onthaasten en bezinning en daarbij de nabijheid van de natuur mogen ruiken, horen en zien. Afgewisseld met allerlei vormen van bewegen met wandelen, nordic walking, mountainbiken, fietsen en wat verder weg met kanovaren, haalt het u helemaal weg uit de dagelijkse beslommeringen.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap
De camping

De gezellige, rustige familiecamping ligt in een mooi gedeelte met veel bos in het noorden van Luxemburg, in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Vlakbij zijn er twee natuurparken. In de directe omgeving zijn prachtige wandelroutes uitgezet. Meestal zult je daarbij niemand tegenkomen. Zij organiseren begeleide wandelingen waarin ze je informeren over wetenswaardigheden van de omgeving. Je loopt vanaf de camping direct tussen de bomen. In de zomer kan er heerlijk in de schone stromende ‘Clerve’ gespeeld worden! Dit riviertje stroomt door het kampeerterrein over een afstand van 300 meter.

De camping omvat 4Ha, waaronder bos en een sportveld vallen. Ook zijn er enkele speeltuintjes en zijn er twee tafeltennistafels aanwezig. Voor buitensportliefhebbers zijn er volop mountainbike mogelijkheden en iets verder weg kunnen kano’s gehuurd worden.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Kijk voor meer informatie op Camping Val dOr

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in