Camping Transfo zorgeloos genieten van rust

Op camping Transfo kan je zorgeloos kamperen omgeven door groen in het kader van industrieel erfgoed. Zorgeloos genieten van rust en eenvoud in prachtig gerenoveerde caravans en een unieke lodgetent.

Zorgeloos ontdekken van wat Zwevegem te bieden heeft dankzij hun exclusieve deals, zowel op culinair vlak als om er een avontuurlijke dag van te maken.

Hun verhaal

“Maak een mix van 1 creatieve schrijnwerker, 1 ondernemende leerkracht en 2 dulle dochters. Voeg de ingrediënten van vrienden, verenigingen en sport toe. Werk af met de liefde voor Zwevegem en voor elkaar.”

Camping Transfo

Logo transfo.. is een uniek kader van industrieel erfgoed waarin toch nog groene pareltjes verborgen liggen. In de tuin van de directeurswoning staan prachtig gerenoveerde caravans en een gezellig ingerichte lodgetent waar je volledig tot rust kan komen om daarna Zwevegem te verkennen.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

 

Caravans en lodgetent

Zij verwelkomen jullie graag in een van onze caravans of tenten. Elk logement is voorzien van alle nodige comfort om zorgeloos te kamperen, te genieten en te ontdekken.

​Eigen caravans of campers plaatsen kan niet, maar jullie zijn wel welkom met een eigen tent!​

De prijs is per caravan of per tent, dus niet per persoon, inclusief lakens, beddengoed, gebruik sanitair en elektriciteit.

In een caravan kunnen 2 à 3 personen slapen. De lodgetent L heeft plaats voor 4/6 personen, de XL voor 8/10 personen.

Activiteiten

Camping Transfo ligt ideaal in het industriële erfgoed van Transfo met talrijke activiteiten, maar bevindt zich bovendien op een knooppunt van fiets- en wandelroutes.

​Kies je voor logement met vrije keuze van activiteiten, dan kunnen zij zelf geen boekingen voor jullie doen.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

Kijk op de website van camping Transfo voor meer informatie.

 2.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in