Camping Thaborhoeve in het prachtige Friesland

Kamperen tussen de Friese Landerijen met vrij uitzicht op kerktorens, reeën, konijntjes, vogeltjes en natuurlijk boerderijdieren. Wandel ‘s ochtends rustig door de wijngaard. Kom langs en geniet van de rust op camping Thaborhoeve.

Ze hebben 15 staanplaatsen waar je naast de vanzelfsprekende zaken zoals toilet, douche, wasmachine, stroom en waterpunten op de camping ook gebruik kunt maken van:

  • Mooie plekjes om te vissen op bijvoorbeeld baars of paling
  • Kanoverhuur (tweepersoons en eenpersoons kano’s)
  • Fietsverhuur (ook elektrische fietsen)
  • Mogelijkheid tot legen chemisch toilet
  • Mogelijkheid opladen elektrische auto.

Op nog geen 15 minuten fietsen ben je in het bruisende centrum van Sneek. Hier is ook een treinstation, je kunt vanaf hier naar Leeuwarden of Hindeloopen en Stavoren reizen. Na zo’n 10 kilometer fietsen, wandelen of met de auto zit je al in het centrum van Bolsward. Naast deze steden die horen bij de bekende Elfstedentocht, kun je mooie tripjes maken naar de kleine idyllische Friese dorpjes als IJsbrechtum, Tirns, Eastereind, Oudega en Blauwhuis bijvoorbeeld.

Honden zijn ook welkom op de camping, je hoeft hier niet extra voor te betalen.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

camping Thaborhoeve

Je bent welkom vanaf ongeveer 13.00 uur en op de dag van vertrek is het fijn als je rond 12.00 uur de plek hebt verlaten, zodat ze die weer voor de nieuwe gasten klaar kunnen maken. Soms is het ook mogelijk om wat langer te blijven, vraag hun dan even naar de mogelijkheden die dag.

Website camping Thaborhoeve: www.thaborhoeve.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in