Camping St. Nicholas bij de Boven-Donau

Camping St. Nicholas als je een vakantie wil hebben en weglopen van het dagelijkse leven? Heb je ooit gehoord van de fietstochten door de vallei van de Boven-Donau?.

Deze Camping/herberg ligt in de buurt van het dorp Schlögen, pal naast de rivier de Donau. Sommige van de kamers hebben een terras met een prachtig uitzicht op de Donau. De meeste kamers hebben een gescheiden toilet en douche. Hun camping is waarschijnlijk de mooiste in de Donau-vallei.

Voor onze jonge gasten hebben ze een volledig nieuwe speeltuin in de tuin in de buurt van het huis. Je zal je hier op je gemak voelen. Ze kijken er naar uit je te ontmoeten.

Camping St. Nicholas

De camping hoort waarschijnlijk bij de mooiste plaatsen langs de Donau. Het ligt direct aan de rivier. Je kunt je tent of kampeerauto onder schaduw van bomen opstellen. Jij kiest zelf jouw plaats, Zij verdelen ze niet. Vanaf het terras van de herberg zie je de hele plaats.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion
St. Nicholas

Er is een kerk van St. Nicolaas in Inzell, waarvan hun naam is afgeleid. Op de muur van het huis zie je een foto van St. Nicolaas in zijn bisschopskleed en met zijn attributen die drie gouden bollen in zijn hand heeft en het schip op de achtergrond.

De herberg bevindt zich aan het einde van de Donau-lus van Schlögen, ver weg van lawaai en stress. Je kan ontspannen op hun terras lekker zitten en genieten van het uitzicht op de rivier de Donau en het bos op de achtergrond.

inzell

Als het buiten regent, kan je gaan zitten in het comfortabele restaurant. Ze zijn sinds de oprichting van de Inn niet veranderd van houten lambrisering en houten banken, dus ze zijn in hun oorspronkelijke vorm.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk
Donau fietspad

De herberg ligt aan het fietspad van de Donau, dat van Passau naar Wenen gaat. Omdat ze aan het einde van de Donau-lus van Schlögener liggen, zijn ze de perfecte plek voor een overnachting. Hun hotel ligt in het midden tussen Passau en Linz (ca. 50 km.). Het fietspad is autovrij van onze herberg tot Ascach.

Het fietspad langs de Donau begint vanuit de stad Passau met drie rivieren. Via de “Upper Danube Valley” gaat het fietspad direct langs de rivier, je kan ook een deel van jouw weg per schip passeren.

Het pad is omgeven door weelderig groen, unieke dierenwereld met ijsvogel, aalscholvers, reigers, roofvogels, water adders, de meest gekleurde vlinders, zeldzame salamanders en andere dieren. Bij het oversteken van waterbiotopen en natuurpaden bevindt je zich midden in de prachtige flora en fauna van de bovenste Donau-vallei.

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Het mooiste deel van het pad is het pad tussen Passau en Aschach.

Wil je alles weten over Camping St. Nicholas

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in