Camping de Peel gelegen in Asten

Camping de Peel, dé familiecamping van Brabant en Limburg! Camping de Peel is een kleine kindvriendelijke familiecamping gelegen in Asten, op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Deze camping heeft een grote diversiteit aan verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin met o.a een trampoline en trap skelters. Hierbij is er ook een dierenweide aanwezig waar de kippen en geitjes gevoed mogen worden! Tijdens de zomervakantie is tevens ons buitenzwembad geopend.

Omgeving Camping de Peel

Buiten hun camping is genoeg te doen. Zo ligt de familiecamping in Brabant in de nabijheid van het Nationaal Park ‘de Groote Peel’ en de ‘Strabrechtse Heide’ Ook zijn er verschillende natuurgebieden te verkennen te voet of met de fiets. Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat uit een groot moerassig gebied bestond en de natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Voorzieningen

Naast de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid, bieden zij je uitstekende nieuwe sanitaire voorzieningen en mooie beschutte staanplaatsen. Ook zijn er op de Camping de Peel wasmachines en drogers aanwezig en is er gratis Wifi over het gehele terrein.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom op hun camping, mits ze aangelijnd zijn. In onze huuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Huuraccommodaties

Wil je zonder zorgen op vakantie, of heeft je geen eigen tent/caravan of kampeer middelen? Bekijk op hun site hun verschillende huuraccommodaties!

Camperplaats Asten in Noord Brabant
Zoek je een camperplaats op de gezelligste camping van Noord-Brabant? Kom met de camper naar deze camping. Kies voor een staanplaats op het kampeerveld of voor een goed onderhouden camperplaats met beschutting. De camperplaats ligt mooi gelegen, aan de rand van De Groote Peel op de grens van Brabant en Limburg in Heusden, gemeente Asten.
Shortstay camperplaats
De camperplaats is uitstekend geschikt voor korte overnachtingen.
Camper service station

Op het terrein is een camper service station aanwezig en je kan daar (tegen een meerprijs) gebruik van maken. Het is mogelijk om water bij te tanken en vuil water te lozen.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Meer weten over Camping de Peel

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in