Camping Rueppenhof nemen nog de tijd voor je

Camping Rueppenhof is een klein familiebedrijf en nemen nog de tijd om jouw wensen te laten uitkomen en je vragen te beantwoorden. Jouw plaats is max. 100 m van het meer verwijderd en is zonnig of ligt half in de schaduw.

Zij beschikken over 40 jaarplaatsen en 25 plaatsen voor kortere duur, allen voorzien van stroomaansluiting. Bij de camping hoort ook een eigen ligweide, welke alleen door hun gasten benut mag worden (de kosten voor het zwemmen in het meer zijn bij de prijs inbegrepen).

Faciliteiten

De camping beschikt over een gratis wasplaats voor auto´s, afvoer voor chemicaliën, verzorgingsstation voor campers, wasmachine, wasdroger, een speeltuin met glijbaan en schommels, gescheiden dames- en herenwasgelegenheid met douches, wc´s en enkele wascabines. Ook is er is gratis WiFi en boogschieten “kostenloos” en 50% korting op het gebruik van ons boogschietparcours in het voor- en naseizoen.
Honden zijn bij hun toegestaan, maar dienen wel aan de lijn te worden gehouden.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

t’Vaatje

t'vaatje

Overnachting in het het slaapvat voor 1 t/m 4 personen.

Ligoppervlakte 2,10 m x 2 m, zitgelegenheid met uitschuiftafel in het aparte voorste ruimte en bagageruimte onder het bed.

 

Ligging

De camping is zeer rustig – direct aan het meer – gelegen op een afstand van ca. 800 m van het centrum van Thiersee. Talrijke vrijetijdsvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Wil je meer weten over Camping Rueppenhof kijk dan hier.

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in