Camping Rozenhof panoramisch kamperen

Camping Rozenhof is een ideale gezinscamping met veel panoramarijke plaatsen. Aansluiting op elektra 10 amp mogelijk. Zowel de wasserette als het modern sanitair weerspiegelen ons streven naar kwaliteit. Hun winkel biedt een ruim assortiment aan diverse artikelen. Je kunt iedere dag verse broodjes bestellen of een heerlijke Limburgse vlaai. De speeltuin is een heerlijke verzamelplaats voor jong en oud.

Zij hebben sinds enige jaren een autovrije camping. Je kunt jouw auto parkeren op de parkeerplaatsen tegenover hun camping.
Het laden en lossen van goederen of het laten uitstappen van personen is wel mogelijk.
In goed overleg met de camping is het mogelijk de auto bij de caravan te parkeren. (Dit is met name bedoelt als je bijvoorbeeld als minder valide persoon bij hun wilt kamperen.)

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Recreatie op de camping

Het door zonne-energie verwarmde buiten zwembad, met apart peuterbad, biedt niet alleen veel verfrissing maar ook veel en voldoende ontspanning.
Het zwembad is geopend van juni-september, indien het mooi weer is ook al vanaf mei. Het  zwembad is open van 09.00 uur t/m 21.00 uur.
Het recreatieteam in het zomerseizoen, weet als geen ander het gehele gezin enthousiast te krijgen voor allerlei speel- en doe-activiteiten. Ook de speeltuin heeft over belangstelling niet te klagen.

Zuid-Limburg heeft behalve een uniek netwerk van wandel en fietsroutes, ook een rijk scala aan sportieve mogelijkheden. Legio mogelijkheden voor interessante uitstapjes naar bezienswaardigheden en attracties. Hun receptie verstrekt je graag alle gewenste informatie.

Het restaurant en terras

Het restaurant-terras is een sfeervol trefpunt, gezellig, stijlvol ingericht en met een lange gastvrije traditie. Natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het ‘goede des levens’ te genieten. Ook voor een gezellig samenzijn is hun à la carte restaurant met open haard, rustieke bar, biljart en terras, een trefpunt bij uitstek. De snackbar heeft een ruime keuze en geregeld een aanbieding van diverse maaltijden.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Neem een kijkje op de website voor meer informatie over Camping Rozenhof.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in