Camping Paradiessee in Wendeburg-Meerdorf

Camping Paradiessee is idyllisch gelegen tussen de dorpen Meerdorf en Woltorf in de wijk Peine. De camping is in 1986 opgericht nadat de grindwinning was gestopt en de gebieden opnieuw werden gecultiveerd.

Je kan kamperen met vele activiteiten zoals watersporten, wandelen of vissen. Tegenwoordig kun je er zwemmen, zeilen of roeien in het heldere water.

Het aangrenzende landschapsbeschermingsgebied met het Woltorfer-hout is ideaal om te wandelen of fietsen. De districtsstad Peine met ongeveer 50.000 inwoners ligt op 8 km afstand.

Een biertuin biedt in de zomer drankjes, kleine snacks, ijs en snoep.

VisvijverViskaarten kunnen ook worden gekocht op vertoon van een visvergunning: karpers met een lengte van 100 cm en een gewicht van 25 kg zijn niet ongewoon. Andere vissoorten zijn snoek, baars, paling en snoekbaars.

Kamperen op Lake Paradies voor stacaravans, tenten en caravans.
De camping beslaat in totaal 235.000 m², waarvan 135.000 m² wateroppervlakte. Er zijn momenteel 125 kampeerplaatsen, die allemaal zijn voorzien van elektriciteit, water, riolering en sommige van gas.

De kavels zijn royaal aangelegd met een oppervlakte van 160-200 m², een deel van het terrein is beschikbaar voor tenten en caravantoerisme.

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland

Een jaarlijkse parkeerplaats voor caravans en stacaravans is beschikbaar vanaf € 50, – per maand plus verbruikskosten.

Vakantie aan het meer in kampeervaten

Zij bieden drie originele Finkota kampeervaten aan als overnachtingsmogelijkheid.

Wil je meer weten over Camping Paradiessee?, neem dan een kijkje op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in