Camping Oukoop 46 landelijk gelegen

Camping Oukoop 46 ligt landelijk gelegen tussen de plaatsen Breukelen en Vinkeveen en slechts 15 minuten verwijderd van de steden Amsterdam en Utrecht.

De polder “Oukoop” is een prachtige plaats om kleinschalig te kamperen in combinatie van rust, ruimte en natuur.

Camping Oukoop 46

De camping heeft 15 kampeerplekken en elke kampeerplek heeft water en stroom. Het kampeerveld heeft een verharde pad waar je met de auto / caravan / camper overheen kan rijden. Er mag niet met de auto / caravan / camper op het gras gereden worden i.v.m het veengrond.

De aankomsttijden zijn vanaf 14:00 uur en vertrek voor 11:00 uur. Zij rekenen gelijk af bij aankomst zodat je de vrijheid hebt om te vertrekken wanneer het jou het beste schikt in de ochtend.

Zij scheiden het afval en hebben daarvoor meerdere afvalbakken op het terrein. (papier – plastic – glas – blik – GFT) Groente-fruit en broodafval mag ook gevoerd worden aan hun hangbuikzwijn.

hangbuikzwijn knorrie

De omgeving

Er zijn mooie fietsroutes in de buurt van de vecht. De Vecht, is een Nederlandse rivier die door de provincies Utrecht en Noord-Holland loopt. De Vecht begint bij de Weerdsluis in de stad Utrecht en komt zo’n 42 kilometer verder bij Muiden uit. Onderweg stroomt de Vecht onder andere langs de plaatsen Maarssen, Breukelen, Loenen en Weesp.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Ook de Loosdrechtse plassen en vinkeveense plassen zijn recreatiegebieden waar je heerlijk kan recreëren.(zwemmen – varen – vissen – duiken).

Huisdieren mee?

Bezoekers zijn welkom maar dit moet wel van te voren gemeld worden. Huisdieren moeten aangelijnd zijn. Er loopt slecht 1 hond los en dat is de bedrijfshond, Bot is zijn naam. Gelieve de huisdieren buiten het terrein uit te laten.

Wil je meer weten over Camping Oukoop 46, neem dan een kijkje op hun website.

 3.6/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in