Camping Otterbergets bad & camping

Camping Otterbergets bad & camping heeft twee eigenaren, Kees en Lydia Donkersteeg, zij zijn de trotse eigenaren van deze camping in Zweden. Ze zijn erg blij dat ze kunnen wonen en werken in een land dat ze qua natuurschoon zo mooi vinden. Vanaf hun camping, die omgeven is door natuur, kom je via een bospad bij het 1 km lange zandstrand met een geweldig uitzicht op het Skagernmeer. Hier kun je een plekje zoeken op de ligweide, lekker zwemmen, vissen of verschillende watersporten beoefenen. Het strand is bovendien zeer kindvriendelijk, omdat het water vanaf het strand lang ondiep is.

Een bezoek aan Otterbergets bad & camping is zeer zeker de moeite waard als je houd van rust en ruimte, water en strand in combinatie met tal van activiteiten. Waarbij zowel cultuur- als natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het Skagernmeer staat in de top 20 van de grootste merenlijst van Zweden. Het is dan ook 131 km2 groot en heeft een omtrek van 100 km. Vanwege de grootte van het meer zijn er veel mogelijkheden voor liefhebbers van vissen, varen, surfen en kanoën. Bij hun kun je bovendien jou eigen boot te water laten op één van de – weinige – boothellingen aan het Skagernmeer. Verder kun je ook te fiets of te paard rondom het meer. Hiervoor bieden zij speciale arrangementen.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Ligging camping Otterbergets bad

De camping ligt tussen Stockholm en Göteborg, in de provincie Västergötland, en ligt drie km vanaf de hoofdweg E20 die de beide steden met elkaar verbindt. Dit maakt de camping geschikt voor zowel gasten die langere tijd willen blijven, als voor gasten die op doorreis zijn.

camping-in-zwedenDe eigenheid van het Zweedse willen ze graag behouden. Daarom zetten zij veel evenementen op Otterbergets bad & camping voort. Samen met de plaatselijke festiviteiten biedt dit een gevarieerd aanbod gedurende het hele seizoen. Kortom, voor elk wat wils.

En heb je een hond? Ook die is van harte welkom. In overleg is oppas mogelijk wanneer je er een dag op uit wilt zonder jouw hond. Graag tot ziens op dezee mooie camping in Zweden!

Meer informatie over camping Otterbergets bad

Leestip:  De meivakantie naar Småland in opkomst
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in