Camping Ons Wijland gelegen in het buitengebied van Oud Ade

Ons Wijland is een kleinschalige camping met een zeer persoonlijke en gezellige sfeer en ligt aan de rand van het mooie dorp Oud Ade.

Op camping Ons Wijland kan iedereen even voelen hoe het is om te leven op het platteland. Hun minicamping is gelegen op een natuurlijk ingericht terrein en heeft ca. 22 kampeerplaatsen. Alle kampeerplekken zijn voorzien van 10 ampère elektra en per twee plaatsen een watertappunt. Camping Ons Wijland is het gehele jaar geopend.

Voorzieningen op Ons Wijland

Ons Wijland is een mooie, gezellige, persoonlijke en kleinschalige camping, gelegen in het buitengebied van Oud Ade. Op dit moment hebben ze ongeveer 22 kampeerplekken/camperplaatsen verdeeld over 3 velden.

De kampeerplekken zijn ruim, ongeveer 100 m2 en hebben allemaal een fantastisch uitzicht over de weilanden en de molens in de omgeving. Elke campingplek is voorzien van stroom (10 ampère) en per 2 plekken is er een watertappunt.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Kinderen kunnen bij hun met een rubberbootje een rondje varen om het weiland, lekker knoeien met zand en water bij hun kleine speelvijver, hangen of schommelen in hun hangmatten, springen op de grote trampoline of gewoon lekker ravotten in de natuur.

Hun buitendouche met vrij uitzicht over de polder zorgt voor verkoeling op warme dagen.

Bij hun mag er een vuurtje gestookt worden en daarom hebben zij op hun ‘strandje’ bij de speelvijver een gezamenlijke vuurplaats met een grote vuurschaal.

Zij hebben op het gezamenlijke veld een grote tarp voor alle gasten. Met mooi weer kun je hier verkoeling zoeken in de schaduw en bij regen kun je er lekker onder zitten om te eten of een spelletje te doen.

Wat is er te doen in de buurt van Ons Wijland
  • Fietsen in de omgeving van Ons Wijland
  • Een kampvuur maken op Ons Wijland
  • Water in de buurt van Ons Wijland
Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Website Ons Wijland: www.onswijland.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in