Camping officiel de Clervaux

De “Camping Officiel de Clervaux” is een eersteklas camping die ligt verscholen in het groen op 300 meter afstand van het centrum van Clervaux. De camping ligt langs het riviertje de Clerve en beschikt over 123 ruime, door hagen, afgebakende plaatsen, een verwarmd zwembad een speeltuin binnen en buiten, mooie ruime douches en toiletten en gratis WIFI.

Bij de receptie kan je naast toeristische informatie ook frisdrank, ijs en verschillende gebruiksartikelen kopen. En op bestelling dagelijks vers brood. Belangrijk is ook dat Clervaux met de trein te bereiken is (Maastricht/Luik – Clervaux/Luxemburg)  Station Clervaux ligt op 2 km van de camping.

Camping Officiel de Clervaux

Beschikt over 120 plaatsen voor caravans, campers en tenten, waarvan 40 voor langkampeerders. Iedere campingplaats heeft een grasbodem en is afgebakend met een beukenhaag. Uiteraard beschikken alle kampeerplekken over een stroomaansluiting en zijn er moderne sanitaire voorzieningen. De camping is ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Wie van de natuur houdt, maar geen concessies wil doen aan een comfortabele inrichting tijdens de vakantie vindt alle comfort in de stacaravans voor 2, 4 of 6 personen. Fornuis, koelkast, vaatwasser, senseokoffieapparaat, magnetron… het is er allemaal. De slaapkamers zijn gescheiden van de woon- en eetkamer door een afsluitbare deur. Beddengoed en handdoeken worden beschikbaar gesteld door de camping, Dankzij de aanwezigheid van een televisie in je caravan en gratis Wifi op de hele camping mis je niets van wat er thuis of elders in de wereld gebeurt.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen
Fietsen en wandelen in de heuvelachtige natuur

Wat kun je allemaal doen op zo’n camping in de Luxemburgse Ardennen? Meer dan 150 kilometer aangeduide wandel- en fietsroutes rondom Camping Clervaux willen ontdekt worden. Rotsen, bossen en beeklopen vormen samen de regio. De Luxemburgse Ardennen zijn als het ware geschapen om er te wandelen, te mountainbiken en te fietsen. Mountainbike- en e-bike-verhuur ter plaatse.

Je hoeft niet elke dag weg: het verwarmde openluchtzwembad op de camping is gedurende de zomer doorlopend geopend. Er zijn verder een outdoor- en indoorspeelplaats, een overkapte barbecueplaats, een schaakveld met reuzenschaakstukken en een rollerskatingbaan op 200 meter. Vissen en pootje baden kan in het nabij gelegen riviertje de Clerve. De tafeltenniszaal, leesruimte met bibliotheek en tv ruimte bieden uitkomst bij slecht weer.

Wil je meer informatie over Camping officiel de Clervaux

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in