Camping Oderbrücke langs de rivier de Oder

Camping Oderbrücke in de Harz is een gezellige familiecamping voor jong en oud met Nederlandse eigenaren. De camping ligt in een natuurgebied en zorgt voor voldoende privacy. Tevens biedt de bosrijke en vlakke omgeving bij en om de camping veel fiets- en wandelplezier. Ook is deze omgeving geschikt voor vogelliefhebbers en vliegvissers.

 

Camping Oderbrücke

Zij bieden 70 kampeerplekken voor caravans, campers en tenten en verhuren 6 blokhutten
Er is een restaurant met overdekt terras, grote avonturen speeltuin, de rivier de Oder stroom langs de camping.

Kids plezier

Vooraan de camping bevindt zich een avonturen speeltuin voor kinderen tot 14 jaar, voorzien van 4 trampolines, glijbanen, schommels, wipwap, klimrekken enz. In de rivier de Oder die langs de camping stroomt, kunnen kinderen spelen en voetje baden. In de mei en zomervakantie is er animatie voor de kinderen

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap
Vliegvissen in de Oder

Vliegvissen op 5 meter afstand van uw caravan of tent ? Dat is mogelijk op camping Oderbücke. Langs de gehele camping , stroom de rivier de Oder en bieden zij de mogelijkheid om te gaan vliegvissen. Je kan vliegvissen in de maanden juni, juli en augustus. Om dit te mogen doen, moet je in bezit zijn van een visvergunning.

De langste hangburg van Duitsland

Een nieuwe hangbrug in het Rappbode- dal in het Duitse Hartz-gebergte is 456 meter lang en biedt degenen die erover durven te wandelen een fantastisch uitzicht. Behalve over de brug wandelen en van het uitzicht genieten zijn er meer mogelijkheden om van de omgeving te genieten. Vanaf de brug zijn bungee sprongen van 75 meter mogelijk.

Meer avonturen in de Harz

Het bedrijf ‘Harzadrenalin’ dat de brug en de bijbehorende attracties exploiteert, heeft meerdere attracties in de Harz. Er is onder meer een dubbele zip-line in het Rappbode-dal. Ook is het mogelijk om op de muur van de stuwdam in Wendefurth –gezekerd- naar beneden te rennen.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Hartz is populaire vakantiebestemming

De Harz is het noordelijkste middelgebergte van Duitsland. Het is vanuit de meeste plaatsen in Nederland in een paar uur te bereiken. De streek heeft mooie natuur en een rijke historie. Door de combinatie van bereikbaarheid en de bezienswaardigheden is de streek voor Nederlanders een geliefde vakantiebestemming.

Neem eens een kijkje op de website van Camping Oderbrücke

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in