Camping Nieuw Formerum op het waddeneiland Terschelling

Zoek je een mooie, schone, ruim opgezette camping op een Waddeneiland bij de zee, het strand en het bos? Dan ben je van harte welkom op (gezins)camping Nieuw Formerum. Zij zijn een rustige camping; ideaal voor gezinnen. Maar ook voor kampeerders die houden van rust en ruimte. Om te kunnen genieten van al het moois wat de natuur én cultuur van Terschelling te bieden heeft.

Nieuw Formerum ligt centraal op het eiland Terschelling. Hun ligging is uniek omdat ze midden op het eiland liggen, grenzend aan bos en heide. Alle karakteristieke eilander dorpen liggen binnen handbereik. Nieuw Formerum grenst aan het Formerumerbos en aan de Landerumerheide. De zee is dichtbij.

Als je van paardrijden houdt, dan kun je met een (huur)paard of pony zo het bos in. Naast de wandel– en fietspaden, lopen er ook paardenpaden in het bos. Voor een lekkere maaltijd hoef je niet ver; een fijne supermarkt is praktisch om de hoek en er zijn zowel dichtbij als iets verder weg genoeg heerlijke en gezellige eetgelegenheden. Liever iets makkelijks? Een snackbar ligt naast de entree van de camping.

Over de camping

Nieuw Formerum is vroeger van Staatsbosbeheer geweest. Het was één van de grootste terreinen die ze toen hadden. Sinds 2000 zijn Wim en Deirdre den Brok met hun gezin, de trotse eigenaren.
Aan het Staatsbosbeheer karakter is er al die jaren weinig veranderd: geen toeters en bellen, geen café of restaurant, maar wel eenvoudige, groene recreatieactiviteiten voor de kinderen. Eenvoud, maar goed. Dat was lange tijd het motto. Toch gaan zij ook met hun tijd mee en dat is soms zoeken. Wat past binnen hun eigen identiteit en wat past bij de wensen van hun gasten? Ze houden nog steeds van eenvoud maar dan wel in een modern jasje. Natuurlijk, want hun gasten staan niet stil en zij dus ook niet. Daarbij vinden ze gastvrijheid belangrijk. Zij zijn blij als hun gasten een fijne vakantie bij hun hebben. Dat ze een steentje kunnen bijdragen aan mooie vakantieherinneringen. En dat hun gasten graag terugkomen. Samen of met hun kinderen en later eventueel met hun kleinkinderen. Daar zijn ze trots op. En dat nieuwe gasten zich ook welkom voelen.

Leestip:  Camping Hoppenhof gelegen in een bloemenrijke omgeving

Nieuw Formerum op Terschelling

Nieuw Formerum op Terschelling: een plaats waar beleving centraal staat en fijne herinneringen voor later worden gemaakt. Daar doen zij al sinds 1960 hun best voor!

Website Camping Nieuw Formerum: www.nieuwformerum.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in