Camping Les deux Vallees gelegen in het hart van de Dordogne

Deze 3 sterren camping Les 2 Vallées in Frankrijk ligt in het hart van de Dordogne vlakbij Sarlat en op 500m lopen naar de rivier Dordogne. Deze bijzondere centrale ligging maakt het een ideaal beginpunt voor een verblijf in de Dordogne. Verder ligt de camping op enige honderden meters van de hoge kliffen waarop destijds het kasteel van Beynac is gebouwd. Vanuit de camping heb je op veel plaatsen een schitterend uitzicht op dit kasteel. Camping dordogne heeft een Nederlandse eigenaar.

Camping Les deux Vallees

De Camping “Les deux Vallees” is 3,8 ha groot, heeft 110 plaatsen en ligt midden in de natuur met uitzicht op het middeleeuwse kasteel Beynac. De familiecamping is centraal gelegen in de Dordogne van Frankrijk vlakbij Sarlat. Op de camping ben je dichtbij de belangrijkste toeristische locaties van de Perigord en vlakbij de rivier de Dordogne. De rivier Dordogne kun je lopend vanuit de camping bereiken via een bospad in 15 minuten.

Leestip:  Europa-Park: nieuwe shuttledienst verbindt camping met Rulantica

De eigenaren, Nederlandse Derrick en de Franse Caroline, nodigen je graag uit voor een bezoek. Ze heten je van harte welkom op hun gezellige kindvriendelijke familiecamping in Dordogne. Zij bieden kampeerplaatsen en verschillende huurmogelijkheden aan. Je kunt gebruik maken van vele diensten, met name van het verwarmd 27-29°C zwembad, het restaurant en de speelplaatsen.

Activiteiten 

Deze rustige familiecamping heeft in de zomer een gevarieerd programma inclusief Nederlandstalige animatie.
De gezinscamping “Les deux Vallees” is een ideaal uitgangspunt voor een ontdekkingstocht in de Dordogne. Culturele uitstapjes zoals oude kastelen, forten, grotten, Lascaux 4, kerken, kapellen, middeleeuwse dorpjes. Actieve uitstapjes zoals wandelen (hun camping is ideaal als startpunt), fietsen (elektrische mountainbikes te huur op de camping), kanovaren (gratis haal en breng service van de camping naar de kano basis) in een prachtige natuur en nog veel meer.

Leestip:  Camping Vliegenbos sfeervolle camping in Amsterdam

kasteel van Beynac

Buiten de zomervakantie ben je natuurlijk ook van harte welkom bij hun in het voorseizoen en naseizoen. Caroline kookt dan ook lekkere maaltijden in het restaurant en maakt ze elke dag vers brood! Bovendien krijgt je dan met ACSI campingcard en ANWB Camping Key korting op hun standaardtarief.

Website Camping Les deux Vallees: www.campingles2vallees.com

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in