Camping Le Clos Auroy in de Auvergne

Camping Le Clos Auroy, een camping in de Auvergne met 4 sterren welke onder nederlandse leiding staat. Het ligt in het hart van de Puy de Dôme en in de regio Auvergne, nabij Clermont-Ferrand in Frankrijk. Het heeft het kwaliteitslabel Camping Qualité en biedt je een zeer hartelijk en warm welkom in een omgeving omringd door water, bergen en vulkanen. Uitstekend comfort in een zeer aangename omgeving. hun zwembaden in het waterpark, met een jacuzzi, glijbanen, kinderbad en vele andere leuke waterspellen zijn aanwezig om je te vermaken. Voor jouw comfort zijn er tevens hun sanitair gebouwen die goed schoongehouden worden en (indien nodig) verwarmd zijn. Daarnaast kunt je gebruik maken van de vertaalde auto en wandel routes en een gezellig samenzijn in hun snackbar.

Camping plaatsen

De camping Le Clos Auroy beschikt over 85 staanplaatsen op vier vlakke niveaus (2,5 ha). Alle kampeerplaatsen zijn afgebakend en hebben een oppervlakte van gemiddeld 100 m², elk met een elektrische aansluiting van 10 A. Met een (blauwe) Euro aansluiting.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Verhuur stacaravans

Als je geen kampeerspullen heeft of als je het comfort van een al ingerichte verhuureenheid verkiest, dan kunt je terecht in één van onze stacaravans. hun stacaravans staan klaar op het terrein om te worden verhuurd.

Verhuur ingerichte tenten

Als je geen kampeerspullen hebt of als je het comfort van een al ingerichte verhuureenheid verkiest, dan kunt u terecht in één van onze ingerichte tenten. Onze Ecolodge tenten staan klaar op het terrein om te worden verhuurd.

Website Le Clos Auroy

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in