Camping La Tuque aan de zuidkant van de Vallée du Lot

La Tuque is een sfeervolle natuurcamping en ligt verscholen op een glooiend bosterrein aan de zuidkant van de Vallée du Lot, net even ten zuiden van de Dordogne. Het terrein heeft een speels karakter, geen enkele plek is hetzelfde. Naast de ruime kampeerplaatsen zijn er luxe mobilhomes, trendy safaritenten en hippe kampeerchalets. Ook vindt je hier ‘glamping’, het nieuwe kamperen.

U kunt à la carte eten in hun sfeervolle restaurant of de dag beginnen met een latte macchiato op het loungeterras. Een kindvriendelijke camping en ook voor de oudere jeugd genoeg te doen; twee zwembaden en apart peuterbad, waterglijbanen, tennisbaan, jeugdhonk en volop sport- en spelplezier.

De Camping

La Tuque heeft 75 gevarieerde kampeerplaatsen en 9 ingerichte Safaritenten. Bovendien ook 8 Safaritenten van een touroperator en 15 overige verhuuraccommodaties. En niet één plek is hetzelfde! Door het glooiende terrein zijn de plekken verschillend van afmeting en karakter. De meeste plekken worden door natuurlijke begroeiing gescheiden zodat u optimale privacy heeft. Ze hebben zonnige- en schaduwrijke plaatsen maar de meeste plekken hebben half zon/half schaduw of gefilterd zonlicht.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Je kunt kiezen voor een plek aan één van de lommerrijke laantjes zoals plek 37- 43 of op een gezellig veldje zoals plek 1- 5. Wil je graag jouw kinderen kunnen blijven zien, dan hebben ze open en dus zonnige plekken met uitzicht op het zwembad en speeltuin. Rustzoekers vinden hun plek wat dieper in het bos. Kortom voor elk wat wils!

Alle plaatsen hebben een geaarde elektriciteitsaansluiting (6 A) en er zijn diverse waterpunten aanwezig. Verspreid over het terrein liggen twee sanitair gebouwen met gratis warme douches, familiedouches, toiletten en wasgelegenheid. Ze hebben een aparte babywasruimte en er is een wasmachine en droger aanwezig. Ook is het mogelijk om jouw chemisch toilet te legen. Voor de afwas is er een apart afwashuisje.

In het hoogseizoen is de camping autovrij; veilig voor de kinderen en ook nog eens heerlijk rustig! Er wacht je een warm onthaal, welkom op La Tuque

Leestip:  Koken op de camping met de nieuwe Camping Kitchen

Website La Tuque

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in