Camping La Rosaleda Conil

Camping La Rosaleda is gelegen op een bevoorrechte locatie, op slechts 1,5km. van het dorp Conil, een pittoresk vissersdorpje omringd door de Atlantische Oceaan. Conil heeft een mild en aangenaam klimaat gedurende het hele jaar. De nabijheid van de zee en de omliggende natuur maken de camping een ideale plek om uw vakantie door te brengen.

De camping heeft 55 moderne bungalows en 335 percelen met geasfalteerde ingang. We hebben een restaurant met een groot terras en een bar bij het zwembad (alleen in de zomer geopend). Breed gesorteerde supermarkt, Zwembad (open van Juni t/m September), Kinderspeelplaats, Sauna (gesloten in Juli en Augustus), compleet ingerichte Gym, Massage salon, Padel baan, 4 Toiletgebouwen met douches en warm water, tevens aangepast voor gehandicapten, Autowasstraat, Auto en fiets verhuur, gratis WIFI op de gehele camping.

Leestip:  Camping: De ideale co-working plek

Activiteiten
Animatie in de zomer is er voor elke leeftijd, er zijn verschillende activiteiten zoals; Aquagym, Waterpolo, Boogschieten, Handwerken, Speciala thema avonden, Entertainment, Bioscoop en nog veel meer voor zowel de jongere kinderen en de jeugd als voor volwassenen. Het plezier is zeker gegarandeerd op Camping La Rosaleda Spanje.

Ook in het laagseizoen (September tot Juni). Bieden ze de Gasten: Yoga, Pilates, Zumba, Spaanse les voor onze buitenlandse gasten, Kooklessen, Thema-avonden in het restaurant, met buffet en live muziek. Ook organiseren ze excursies naar Gibraltar, Jerez, Sevilla en natuurlijk Cádiz, walvissen en dolfijnen spotten, paardrijden, wijnmakerijen, enz.

Website Camping La Rosaleda

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in