Camping Klein Oudenhorst vlakbij de Utrechtse heuvelrug

Een kleine, gezellige mini-camping, waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Hierdoor krijgen ook vaders en moeders volop de gelegenheid om vakantie te vieren.

Winkels en kerken bevinden zich slechts op een paar kilometer afstand.

Ook is er in de directe omgeving volop gelegenheid om te recreëren. Liefhebbers van wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen enz. kunnen hier hun hart ophalen. De camping ligt vlakbij de Utrechtse heuvelrug. Achter deze heuvelrug bevindt zich het rivierengebied. Ook zijn er in de omgeving musea te kust en te keur. U ziet: voor elk wat wils.

Je bent van harte welkom als je zich kunt vinden in de reformatorische identiteit van hun mini-camping, dit houdt in dat de zondag in ere wordt gehouden en zij de dames in een rok verwachten.

Faciliteiten 
  • Was voorzieningen en sanitair – Wasmachine, droger als ook strijkgelegenheid aanwezig. De camping is tevens voorzien van schone en moderne sanitaire voorzieningen.
  • Recreatie(binnen)ruimte en algemene recreatie ruimte – Op regenachtige dagen knus samen (spelen) in de grote zithoek, met een boekje voor de openhaard? Koken in de openbare keuken of gezamelijk eten aan de grote eettafel? Ook verjaardagsfeestjes zijn geen probleem.
  • Stroomaansluiting – Uiteraard heeft u ook bij ons stroomaansluiting (6 amp.).
  • Vakantiehuisje of (sta)caravans huren – Naast kamperen is ook dit mogelijk bij hun. Zij hebben naast veel vlak terrein voor jouw eigen caravan/camper of tent ook een eigen vakantiehuisje en (sta)caravans te huur.
  • Kinderen – Voor de kinderen is er naast een speeltuin ook een voetbal en volleybalveld aanwezig. Verder vind je een tafeltennistafel, allerhande fietsen, skelters en verheugen hun pony’s zich op een tussendoorse aai.
  • Watertappunt – Er is een watertappunt aanwezig
Leestip:  Camper mee naar Denemarken: hier moet je op letten

Website camping Klein Oudenhorst: www.kleinoudenhorst.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in