Camping Kals midden in de Natuur

Camping Kals bevindt zich op een rustige en zonnige plek (op 1450 m hoogte), ten zuiden van de Grossglockner. De ruime, in terrassen aangelegde staanplaatsen, zorgen voor een ongestoorde vakantie. Moderne toilet- en wasgelegenheden met ventilatie en vloerverwarming bieden u het hoogste comfort.

Camping Kals

Het wandel en bergklimdorp Kals am Grossglockner biedt ca. 250 km. mooie loop- en wandelwegen. De unieke bergwereld kan direct vanaf de camping te voet of met de mountainbike ontdekt gaan worden.

10 Minuten lopen van de camping bereik je de ingang van het Dorfertal. Na het overweldigende  ‘Dabaklamm’-kloof opent zich een van de mooiste Alpendalen van Tirol.

Ski-ervaring

Deze Winter camping grenst aan het grootste skigebied in Oost-Tirol. Z’n 37 km aan pistes in de regio maakt skiën tot een waar genot. Goed geprepareerde pistes voor alle niveaus laten niets te wensen over.

De in 2005 gebouwde camping is ingedeeld in terrassen en is gelegen in een rustige en zonnige locatie met een uniek bergpanorama. In het midden van het Nationaal Park Hohe Tauern, kan je genieten van de ongerepte natuur van de Oost-Tiroolse bergen met volle teugen.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Speelplaats

Op 2 minuten lopen van de camping is een speelplaats voor de kinderen. De speeltuin is gelegen in een kleine bosrijke omgeving. De mooiste ervaringen voor spelende kinderen is het kleine stromende beekje.

Kijk voor meer informatie op Camping Kals

 

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in