Camping i Järvsand in de mooie provincie Jämtland

Camping i Järvsand ligt in de mooie provincie Jämtland in de gemeente Strömsund. U kunt hier genieten van diverse soorten natuur; bossen, meren of meertjes, rivieren, de grootste canyon van Scandinavie met een waterval van 40 meter hoogte, hoogvlaktes, moerassen.

Voor diegene die een kamer huurt is er vrij gebruik van de keuken die volledig is ingericht.
Ook hebben wij een receptie/kiosk met mooie souvenirs en eerst benodigde levensmiddelen (o.a. vers gebakken brood op bestelling, melk, frisdrank, ingredienten voor een eenvoudig maaltijd, etc.)

De camping is een rustige camping waar geen massa tourisme voor komt. Lekker rustig in de natuur met mogelijkheden tot vissen, varen (kano, visboot), wandelen, hiking onder begeleiding met of zonder 1 van onze honden met of zonder overnachting in het bos, wildsafari (beren, elanden), beversafari, quadsafari.

Bij ons is iedereen welkom; jong en oud, gezinnen, maar ook honden zijn welkom. Op de camping en bij het meer zijn grillplaatsen waar u vrij gebruik van kunt maken. Naast de camping zijn te vinden onze eigen rendieren (binnen afrastering), maar ook in het wild kunt u deze prachtige dieren tegen komen.

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk

Gemeente Strömsund is op dit moment ‘s werelds dichtst bevolkt beren gebied. Voor een berensafari bent u hier dus aan het juiste adres. Maar op de camping zal iedereen er zeker aan mee moeten helpen dat deze lief uitziende maar toch levensgevaarlijke dieren op afstand blijven. Dit onder andere door geen vuilnis buiten te zetten, maar direkt in onze afvalcontainers te deponeren. Zelfs niet in uw tent laten staan!

Verder zitten hier veel elanden. In het juiste seizoen op een safari kan je er zo 5 tot 8 tegen komen.

De Camping

De camping ligt aan een rustige landweg en direct aan het grote meer Flåsjön (50x10km). Hun campingveld is ruim van opzet en heeft een grasbodem. Zij hebben geen staanplaatsen in afgezette vakken. Een ieder kan zijn eigen plaats bepalen. De sanitaire voorzieningen zijn gelegen in hun gastenverblijf. Er is een aparte afwas en groente was voorziening direct op het campingveld.

Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop

Ze beschikken over een tapkraan voor het vullen van water in uw jerrycan of emmer. Ook is voorzien in een stortplaats voor chemisch toilet. Zij hebben een gezellige gemeenschappelijke ruimte, deze ruimte dient als kantine en klein restaurant/snackbar, waar ze voorlopig alleen op bestelling serveren.

Het campingveld beschikt over een grilplaats waar je vrij gebruik van kunt maken.

Ze hebben geen plaatsen direct aan het water, maar het meer is wel op korte loopafstand. Het grote voordeel van niet direct aan het water staan is dat u 80% minder last hebt van de muggen. Lekker naar het water als je dat wilt, en als je even rustig in de zon wilt zitten een boek lezen of eten, heb je geen last van zoemers om uw hoofd.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in