Camping Hartje Groen in het natuurgebied de Maashorst

In het zonnige zuiden, in het bourgondische Brabant waar het leven goed is, ligt Charme Camping Hartje Groen. Verscholen in de bossen, midden in het natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! De camping is uitgeroepen tot één van de acht ‘ANWB- charme campings’ van Noord-Brabant. Lekker luieren op de natuurcamping, wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Genieten van een lekker hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de open haard binnen in De Boshut. Een boek lezen of een spelletje spelen in hun gezellige huiskamer voor kampeerders ’t Hart, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan. Ontspan, geniet en haal je hartje op, midden in de Maashorst.

Op Hartje Groen kun je verblijven midden in de prachtige natuur van de Maashorst:

  • Natuurkamperen op ruime Charme kampeerplekken op de Weides
  • Charme kampeerplekken met uitzicht over het water
  • Charme kampeerplaats met Kas
  • Comfortabele Tiny Houses
  • Unieke hostelformule De Kiet
  • Cabin ANNA op Holenberg
Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Wandelen, fietsen en paardrijden

Vanaf hun charme camping wandel, fiets of rijd je zó het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant in. Ze hebben een grote verscheidenheid aan mooie wandel– en fietsroutes samengesteld. In De Boshut ligt een map met uitgeprinte routes die je mag lenen. Ook kun je hier een aantal fiets- en wandelkaarten van de omgeving verkrijgen. Vóór De Boshut staan knooppuntenborden. Zo kun je ook je eigen route samenstellen.

Héél veel mooie routes!

Op hun site presenteren zij met trots hun eigen routes, maar hebben zij ook door andere opgestelde routes bij elkaar verzameld zodat je een keuze kunt maken uit een ruim aanbod. Er zijn themaroutes, routes voor kinderen, sportieve MTB routes, rolstoeltoegankelijke routes of ruiterroutes. Er is voor ieder wat wils. Kom en geniet van het mooie natuurgebied de Maashorst!

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber
Fietsen huren

Je kunt het hele jaar door fietsen bij hun huren. Ze hebben een speciale rustplaats voor paarden en er is een ANWB rijwiel reparatiekast. Je kunt natuurlijk banden oppompen maar ook met hoge luchtdruk je fiets afspuiten. Zij zitten aan wandelknooppunt 99, fietsknooppunt 45 en ruiterknooppunt 12.

Website Camping Hartje Groen: www.hartjegroen.com

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in