Camping Groeneveld met gratis fiets en kano

Camping Groeneveld, gelegen tussen Gent en Deinze! Wil je er op uit trekken met tent , caravan , camper of reis je liefst zo licht als mogelijk? Fan van avontuur en natuur? Dan vind je bij hun je thuis. Ze combineren de mooie natuur van het bos van Ooidonk met comfortabel verblijf. Je kan met de gratis fietsen de streek doorkruisen of gratis de Leie afvaren met een van hun kano’s. Op de camping geniet je van uitstekende sanitaire voorzieningen en extra’s voor de kleinste tent of de meest luxueuze trekkershut.

Kamperen met de tent

Trek je er graag op uit met de tent? Je bent niet de enige! Kamperen zit in de lift. Aan de rand van de visvijver hebben ze twaalf leuke perceeltjes voor trekkers tentjes voorzien. Midden in de natuur kun je er recupereren, genieten, luieren….

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Ben je op tocht met een grotere tent? Geen probleem. Grotere tenten krijgen een standaard kampeerplaats en hebben elektriciteitsaansluiting.

Op het terrein van Camping Groeneveld

Naast de bistro bevindt zich een speelplein voor de kleintjes, een pingpongtafel en een petanqueveld.

Kamperen doe je om maximaal te genieten van de omgeving en natuur. Kom je bij hun kamperen met je tent dan heb je gratis fiets en kano tot je beschikking. Een fietstocht naar het kasteel van Ooidonk? Een wandeling tot bij de graanstokerij Filliers of een dag de Leie afvaren? Het kan allemaal.

Campers en mobilhomes

Ga je op reis met de camper of mobilhome? De camping is de ideale tussenstop. De camping is gelegen aan de bossen van het Kasteel van Ooidonk, nabij de kruising van de E17 en E40. Dit maakt het ook een uitstekende uitvalsbasis als je de streek wilt verkennen.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

De camping is erkend door Toerisme Vlaanderen als vakantielogies en heeft het label ‘Fietsvriendelijk verblijf’. Camping Groeneveld is een initiatief van vzw Volkstoerisme.

Ze kijken er naar uit om je te ontmoeten! en wil je meer weten over Camping Groeneveld

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in