Camping Duinerve Walcheren

Mini camping Duinerve is een uitstekende basis voor een fijn verblijf op het mooie eiland Walcheren!. Deze minicamping ligt aan de kust van Walcheren op de grens van Vlissingen en Dishoek. De camping is gelegen op 500 meter van het zonnige en bovendien enige zuiderstand van Nederland met haar prachtige duinen en uitzicht over heel Walcheren!

De Camping Duinerve

Minicamping Duinerve is gelegen aan een B-weg, je bevind zich midden op het platteland en toch aan de rand van de stad Vlissingen. De minicamping heeft 25 kampeerplaatsen, verdeeld over 3 velden.

Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampère stroom. Tevens zijn alle plaatsen voorzien van een televisieaansluiting. Wifi is gratis beschikbaar via onze internet hotspot.
Sanitair

Het verwarmde sanitairgebouw beschikt over 6 toiletten, 4 douches, 6 wastafels met warm en koud water, 2 afsluitbare wascabines met warm en koud water, 2 babyruimtes met babybad en een chemisch toilet. Ook is er een overdekte afwasplaats met warm en koud water aanwezig. De douches werken op 50 eurocent.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Heerlijk op het Strand

Via een van de laagste duinovergangen aan de kust en een afdaling middels een zeer eenvoudig te nemen trap bereikt u binnen een mum van tijd het strand en de zee (500 meter!).

Op het strand bevinden zich diverse Strandpaviljoens. Op deze paviljoens kan je overdag terecht voor een hapje en een drankje en ‘s avonds voor een uitgebreide maaltijd.

Ontdek Zeeland

Deze camping beschikt over een receptie waar je voor allerlei informatie over de omgeving terecht kan. Natuurlijk informeren zij je ook over de vele toeristische activiteiten op het eiland Walcheren welke in de zomermaanden worden georganiseerd. Zoals:

Wekelijkse toeristenmarkten in diverse kustplaatsen
Ringrijden, deze folkloristische sport vindt gedurende de zomermaanden plaats en is altijd weer een spektakel om te zien. Nachtmarkten, festivals en kermissen.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Kijk voor meer informatie op Minicamping Duinerve

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in