Camping Den Molinshoeve in West-Zeeuws-Vlaanderen

Camping Den Molinshoeve in Retranchement in Zeeuws-Vlaanderen. Vlakbij Cadzand-Bad en het dorpje Retranchement, in West-Zeeuws-Vlaanderen, vindt je deze gezellige camping.

Wakker worden en de vogels horen fluiten… Bij hun vind je vooral veel rust en ruimte. Overal om je heen is natuur. De camping is stijlvol en er is een gemoedelijke sfeer waar je kunt ontspannen en even bijkomen van alle dagelijkse drukte.

Bijzonder zijn onze Panorama plaatsen waar je vanuit de caravan, camper of tent het echte ‘buitenleven’ kunt ervaren. Kinderen kunnen er onbezorgd en veilig spelen. De skelters zijn favoriet bij onze jongste gasten.

Camping Den Molinshoeve

De camping ligt in de West-Zeeuws-Vlaamse polders vlakbij natuurgebied ‘t Zwin en dichtbij de schoonste stranden van Nederland. Ideaal om fiets- en wandeltochten te beginnen en om Vlaanderen te ontdekken.

Ze hebben diverse types kampeerplaatsen op de camping:

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur
Hoeve kampeerplaatsen

Deze kampeerplaatsen zijn ongeveer 150 m2 groot en gelegen op een veldje. Elk veldje heeft een eigen watervoorziening en afvalwater lozingspunt. De auto kan geparkeerd worden op het nabij gelegen parkeerterrein.

Panorama kampeerplaatsen

Deze plaatsen zijn echt iets speciaals. Voor gasten die niet op een veld willen staan of het maximale gevoel van vrijheid willen ervaren.

De plaatsen liggen op het zuiden en hebben vrij uitzicht over de polders. Deze plaatsen zijn ongeveer 180 m2 groot. De auto mag bij het kampeermiddel. Een waterpunt en afvalwater lozingspunt is altijd in de buurt. Gasten die regelmatig op deze plaatsen kamperen zijn al benieuwd welk gewas er volgend jaar zal staan.

Panorama kampeerplaatsen met eigen sanitair

Deze kampeerplaatsen op deze camping hebben extra veel ruimte, ongeveer 200m2. Je maakt gebruik van je eigen sanitaire unit, je eigen badkamer direct bij de plaats. De sanitaire unit beschikt over een douche, toilet en wastafel met opbergruimte. Er is vrij gebruik van warm en koud water. De auto mag bij het kampeermiddel. Elke plaats heeft een eigen waterpunt en afvalwater lozingspunt. Deze plaatsen hebben eveneens een  prachtig uitzicht over de polder.

Leestip:  Camper mee naar Denemarken: hier moet je op letten

Op een Hoeve- of Panoramaplaats kun je ook je eigen sanitair huren. De privé sanitair unit bevindt zich niet direct bij de plaats maar staat in de buurt van je kampeerplek. Individueel bij te boeken via onze reserverings site vanaf 3 nachten.

Camperplaatsen

Zij beschikken over enkele camperplaatsen wat inhoud dat de ondergrond op de plaats verhard is. Verder is er gras. Een watertappunt en afvalwater punt is in de buurt. Campers kunnen ook op een hoeve- of panorama kampeerplaats staan mits het weer dat toelaat.

Plaatsen zonder stroom

De plaatsen zonder stroom zijn ruim en je auto, fiets of motor mag bij de tent.

Wil je meer weten over Camping Den Molinshoeve

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in