Camping de Waps Gaasterland

Op Camping de Waps kan je tot rust komen, genieten van de vrijheid, gemoedelijkheid en liefde voor de natuur, waar Camping de Waps om bekend staat. Kamperen op De Waps wordt hiermee een echte vakantiebeleving.

Dichter bij de natuur kamperen op Camping de Waps

Ontdek op Camping de Waps de wereld van kamperen met charme, midden in het prachtige Fonteinbos aan de rand van het Friese dorpje Oudemirdum in Gaasterland.

Voor camper- , caravan- of tentkampeerders met of zonder kinderen biedt de Waps ruime plekken met veel privacy. Zij houden rekening met jou wensen: een zon- of schaduwrijke stek, dicht bij de speeltuin of juist rustig aan de rand van het bos.

Op de Waps is altijd een mooie plek voor je te vinden.

Daarnaast staat De Waps bekend om ‘authentiek kamperen’, hetgeen betekent dat er geen bingoavonden worden georganiseerd, geen stacaravans de sfeer bepalen en je geen opgestapelde bierkratten zult tegenkomen.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

De Waps is niet voor niets door de ANWB uitgeroepen tot ‘charme camping’. Voor de traditionele tentkampeerder is op De Waps een aantal speciale plekken op terpen beschikbaar. Met een prachtig uitzicht over de Fonteinwei.

Omgeving

Direct vanaf de camping kan je in beweging komen om te sporten, fietsen en te wandelen. De camping ligt op talloze fietsknooppunten en ook voor wandelaars is het een centraal gelegen vertrekpunt. Er is op sportgebied meer te beleven in de buurt. Op twee kilometer afstand bevindt zich bijvoorbeeld golfclub Gaasterland.

En uiteraard leent Friesland zich uitstekend voor verschillende soorten watersport: ’t Mirnse Klif aan het IJsselmeer (5 minuten met de auto) is deels ingericht voor kitesurfers en heerlijk om in te zwemmen.

Het andere deel is voor gezinsrecreatie. Je kan in veel omringende plaatsen aan de Friese meren (Balk, Lemmer, Oudega, Elahuizen en Sloten) een boot huren, zwemmen of surfen in het IJsselmeer. Nagenoeg allemaal op enkele minuten tot een kwartiertje rijden van De Waps.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Alles weten over de Camping de Waps

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in