Camping De Vliert geeft je prachtige vakantieherinneringen

Ontdek het buiten van Utrecht. Zorgeloos genieten in het midden van het land op deze prachtige en goed onderhouden camping De Vliert.

Als hecht familiebedrijf werken zij dagelijks met veel plezier op hun ouderlijke stek. Een prachtige plek waar voor hun zoveel fijne (jeugd) herinneringen liggen én waar nu hun gasten mooie vakantieherinneringen maken.

Kampeerterrein

Hun kampeerterrein is prachtig groen en divers ingedeeld. Mooie ruime kampeerplaatsen en bijna allemaal voorzien van eigen water en elektra punt (10 amp). Kamperen met een natuurlijk karakter, want de auto komt te staan op hun aparte parkeerplaats.

De meeste plaatsen hebben een klein gedeelte met grindondergrond. Ideaal voor de afwatering en voor je kampeermiddel. Geen modderige ondergrond en toch een optimale natuurlijke kampeerbeleving, door het gras rondom je kampeerplek. hun gasten zijn zeer enthousiast over dit concept.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

Honden / katten zijn welkom, mits aangelijnd. Oh en komen jullie met een camper? Je staat niet apart, maar gezellig tussen alle andere kampeerders.

Sainitair gebouw

Sainitair gebouw

Hun sanitair gebouw is uniek! In de voormalige melkstal zijn hoogwaardige en luxe toiletgroepen gerealiseerd. De ruimtes zijn ruim, licht en voorzien van vloerverwarming. Dat is pas comfortabel kamperen.

Zowel aan de heren en dames kant zijn er drie toiletten, en vier wastafels. Verder zijn er 2 douches aan de dames kant en 3 aan de heren zijde. Heerlijk warm en met een druk knop te bedienen. In de toiletruimte is gratis toiletpapier beschikbaar.

Comfort kampeerplaatsen

Ontdek het kamperen met een badkamer naast je caravan of tent. Traditioneel kamperen met een luxe twist! De privé sanitair unit is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. Nooit meer ver lopen en altijd alleen voor jou beschikbaar!

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

Website Camping de Vliert: www.campingdevliert.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in