Camping De Vinkenkamp gekenmerkt door kleinschaligheid

Camping De Vinkenkamp is een rustige camping die ligt ten zuiden van Apeldoorn, in het dorpje Oosterhuizen, op de overgang van Veluwe naar IJsselvallei. Meer bekende dorpen in de directe omgeving zijn Beekbergen, Loenen (gld) en Klarenbeek.

De camping wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met goede voorzieningen. Bij hun ga je niet op in de massa en rust is het belangrijkste kenmerk.
Kwaliteit en goed gastheerschap staan bij hun hoog in het vaandel.

Voor de toeristische kampeerder zijn er meerdere velden beschikbaar. Voor campers zijn verharde plaatsen en een servicestation aanwezig.
Ook voor seizoen- en jaarplaatsen voor toercaravans zijn er meerdere mogelijkheden. Voor stacaravans en chalets zijn nog kavels beschikbaar en omdat zij het hele jaar geopend zijn kun je dus ook het hele jaar recreatief gebruik maken van jouw stacaravan of chalet.
De bungalow is gelegen op een kampeerveld. Je kunt dus de echte campingsfeer proeven.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Vanaf de camping kun je fraaie tochtjes ondernemen met de auto, de fiets of te voet op de Veluwe of richtig IJsselvallei. Binnen een afzienbare afstand vindt je de vele attracties, culturele voorzieningen en andere bezienswaardigheden.

Voor gasten met een golfvaardigheidsbewijs ligt op de fraaie, direct naast hun gelegen Golf-& Businessclub “De Scherpenbergh” een uitdaging.

Camping De Vinkenkamp

De camping is het gehele jaar geopend. De 51 kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse terreinen. In de zomerperiode is reserveren niet nodig, buiten het seizoen echter wel.

De onderlinge verschillen bestaan uit grootte en mogelijkheden van de plaats. Alle plaatsen een eigen elektra aansluiting, kraan en vuilwaterafvoer. Ook is er Wifi op het hele terrein.

Voor de kampeerders is er een modern toiletgebouw. Zowel voor de dames als heren zijn er meerdere toiletten en douches. Er is een ruime afwas plaats en voor de peuters is er een speciale badruimte.

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

Nieuwsgierig naar wat ze meer te bieden hebben? Kijk dan eens wat verder op de website van Camping De Vinkenkamp.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in