Camping De Oldenhove in Ede – Lunteren

Zoek je een camping op de Veluwe, waar je kunt genieten van jouw vakantie en de natuur? Dan zit je bij hun goed. Hun kampeerterrein ligt tussen Ede en Lunteren in Gelderland. En is hierdoor dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel– en fietstochten.

De camping biedt voldoende ruimte om jouw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim en speels opgezet. Er zijn 70 plaatsen voorzien van 6 amp stroom en water. Verdeeld onder 3 totaal verschillende soorten van veldjes. Wil je juist veel privacy, een veld met knusse begroeiing of juist een gezellig veld, aan jouw de keuze.

De camping biedt voldoende mogelijkheden; van jeu-de-boules-baan, speeltuin voor de kinderen, voetbalveld tot een vijver. Zij heten je van harte welkom!

Camping op de Veluwe

De omgeving van Camping op de Veluwe biedt voldoende mogelijkheid om je te vermaken. De camping is direct gelegen aan de fietsknooppuntroutes en aan een klompenpaden. Ook de heide schaapskooi en de Hoge Veluwe kun je vanuit Camping de Oldenhove bezoeken. Het is daarom ideale startpunt voor schitterende fietsroutes of wandeltochten.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkels op 3 km afstand in het dorpje Lunteren. Gezellig dagje winkelen kun je bijvoorbeeld in Ede of Veenendaal terecht. In de zomer zijn er in Ede en Lunteren diverse evenementen zoals de Heideweek en Luntersedag. Zo is er altijd wel wat voor je te doen.

Faciliteiten

WiFi – Over de gehele camping is gratis WiFi. De WiFi is aangesloten op het glasvezelnetwerk.
Ruim opgezet – De camping biedt voldoende ruimte om jouw kampeermiddelen uit te zetten. De velden zijn ruim opgezet in de omgeving.
Rolstoelvriendelijk – Ook wanneer je minder valide bent kun je op hun camping verblijven. Zij hebben onder andere hun toiletten en douches hierop aangepast!
Camper – Ben je met jouw camper bij hun op vakantie? Dan hebben zij een speciale voorziening voor je: Afvoeren vuilwater, Het legen van het chemisch toilet en bijvullen van drinkwater.
Kindvriendelijk – Met een speelplaats met mooie grote glijbanen, skelters, trampoline, zandbak, voetbal en baksetbalveld vermaken jouw kinderen zich altijd!

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Website Camping De Oldenhove: deoldenhove.nl

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in