Camping De Miesboule in Meijerijstad

Mini camping De Miesboule is gelegen in Meijerijstad, of toch nog liever het mooie Schijndel. Zij beschikken over 20 staanplaatsen, allen voorzien van elektra 6 ampère.
Voor de ouderen onder ons is er een ruime Jeu de Boule baan en voor de kinderen een leuke speeltuin.

Faciliteiten mini camping De Miesboule

Het verwarmd sanitair gebouw beschikt over vier douche- en toiletmogelijkheden. Ook aan de minder mooie dagen is gedacht in de vorm van een ruime recreatieruimte, voorzien van tv en diverse spellen.

In deze heerlijke landelijke omgeving vindt je op loopafstand Manege De Molenheide en een zeer mooi overdekt, verwarmd zwembad De Molenheide. De omgeving leent zich ook uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. ‘s-Hertogenbosch ligt op 10 km afstand.

Op het hele terrein is gratis wifi aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en geen overlast bezorgen. (je wordt vriendelijk verzocht buiten het terrein de dieren uit te laten).

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere
Activiteiten bij De Miesboule

Bij Mini camping De Miesboule vinden ze het belangrijk dat je het naar je zin hebt. Ze organiseren daarom diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Hun activiteiten worden aangegeven op het programma bord welke te vinden is bij de kantine. Niet alleen op de camping zijn er diverse activiteiten, ook in centrum van Schijndel zijn diverse activiteiten.

Schijndel en omgeving

Mini camping De Miesboule ligt aan de rand van Schijndel, de parel in de Meierij en is een ideaal gebied om te fietsen of te wandelen. Onderweg kom je voldoende gezellige horeca gelegenheden tegen voor een pauze en een drankje op zijn tijd.

De mini camping is erg gunstig gelegen tussen Eindhoven en mooie ‘s-Hertogenbosch in de buurt van de snelweg A2. Ook is het NS station in de buurt voor als je een dagje met de trein weg wilt.

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen

Meer weten over de mini camping De Miesboule in Meijerijstad

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in