Nest van Airstream geest van reislust

De Nest caravan is absoluut iets leuks. Met zijn behuizing van glasvezel en auto-styling ziet Nest van Airstream er niet uit als wat ze eerder hebben gemaakt. Maar het heeft dezelfde ziel als hun iconische aluminium reistrailers – hetzelfde zorgvuldige vakmanschap en dezelfde geest van reislust. Dus als je net zo van slim, modern design houdt als van avontuur, dan heb je misschien het gevoel dat Nest ™ speciaal voor jou is gemaakt.

Avontuur zag er nog nooit zo goed uit

Nest is compact, lichtgewicht en gemakkelijk te slepen, dus het is de perfecte hulp voor een last-minute weekendje weg. Door slimme indelingen bevatten de caravans verrassend veel functies en voorzieningen. En het slanke, eigentijdse ontwerp verheft elke reis naar het volgende niveau. Klaar om te gaan? Dat is ook Nest.

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen

Ontworpen voor inspirerende uitjes

De opvallende glasvezelbehuizing en panoramische voorruiten zullen zeker de aandacht trekken. En het interieur is even mooi – een lichte, luchtige ruimte die je op jou gemak stelt. Elk oppervlak en stof, elke lijn en curve wordt zorgvuldig overwogen en nauwkeurig weergegeven om een ​​inspirerende reiservaring te creëren.

Alles wat je nodig hebt, past er precies in. Een keuken, eethoek, een complete badkamer en een queensize bed, plus een elektrisch zonnescherm dat zorgt voor nog meer leefruimte buiten. En dat is nog maar het begin. De tijd die je in je Nest doorbrengt, wordt ongetwijfeld een van de beste delen van elke reis dankzij de indrukwekkende reeks functies.

Nest

Ja, dat heeft Nest van Airstream ook

Nest ™ neemt een lange lijst met voorzieningen op in zijn compacte caravan. Een keuken, een complete badkamer, plaatsen om je telefoon op te laden en technologie om je gelukkig te houden. Het is alles, zodat je de perfecte reiservaring kunt hebben, waar jou avonturen je ook brengen.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Meer weten over de Nest van Airstream

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in