Camping de Konijnenberg recreatieplezier voor het hele gezin

Bij Camping de Konijnenberg is er voldoende te beleven voor het hele gezin. Zo hebben zij een recreatieteam die vele activiteiten organiseert voor jong & oud! Er is iedere dag wel iets te beleven! Zo hebben zij ook een grote speeltoren op de camping, overdekt zwembad met in aanwezigheid van een gezellige Poolbar waar je drankjes kunt bestellen of lekkernijen! Daarnaast ligt deze camping aan de rand van de Veluwse bossen en op fietsafstand van het welbekende Veluwemeer!

Camping op de Veluwe met zwembad

Lekker overdekt zwemmen op Camping de Konijnenberg. De ideale gelegenheid voor een dagje wanneer het weer iets minder is of voor heerlijke verkoeling in de zomer. Het biedt plezier voor jong en oud want het zwembad is iedere ochtend geopend vanaf 08.00 uur tot 20.00 uur s’avonds!. In de ochtend lekker rustig baantjes trekken en daarna hebben de kinderen vrij spel.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

Kampeerveld Camping De Konijnenberg

Altijd iets te beleven

Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe met haar mooie fietsgebieden. Zo ontdek je bijvoorbeeld het Solsche Gat, de Ermeloose heide en het kasteel Staverden in het kleinste stadje van Nederland.

Je kan bij hun makkelijk een huren en ontvang dan een fietskaart met plattegrond van Hardewijk. Een mooie manier om de omgeving te verkennen en sportief bezig te zijn.

Website Camping De Konijnenberg: www.campingdekonijnenberg.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in