Camping de Entekoele middenin de natuur

Camping de Entekoele middenin de natuur en vlakbij Zuidwolde. Camping de Entekoele biedt alles wat een natuurliefhebber te wensen heeft. Kleinschaligheid, rust, groen en ruimte. Zij zitten middenin een heerlijk wandelbos. Zij beschikken over een grote kano- en visvijver. Uitkijkend over het water serveren zij je op het terras graag een drankje en een hapje.

Alle faciliteiten voor een ontspannen vakantie zijn aanwezig. Zij zijn speciaal ingericht op toercaravans, tenten en campers. Je bent van 1 april tot 1 oktober van harte welkom.

Naast veel natuur direct om de camping heen, ligt op slechts 10 minuten lopen Zuidwolde. Het dorp heeft een gezellige hoofdstraat met winkels, terrassen en enkele eetgelegenheden.

Lid van SVR

Als camping zijn ze lid van Stichting Vrije Recreatie. De SVR staat voor vakanties in een omgeving waar vriendelijkheid en rust een klimaat creëren voor het welzijn van mens en dier. Dat past helemaal in hun visie. Zij laten je met de accommodatie en hun gastvrijheid graag genieten in een prachtige omgeving.

Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living
Volop fietsen, wandelen en vissen

Drenthe is een echte fietsprovincie. Vlakbij de camping loopt knooppunt 62. Genoeg mogelijkheden om gemeente De Wolden, maar ook delen van de provincie Overijssel per fiets te verkennen. Door de omgeving loopt het Reestdal, een karakteristiek stukje natuur dat bekend staat om de vele ooievaars, boomkikkers, dassen en andere bijzondere fauna en flora.

Elk jaar weten veel recreatieve vissers camping de Entekoele te vinden. De combinatie van een grote visvijver, een rustgevende omgeving en faciliteiten op het terrein maken het tot een aantrekkelijke visplek.

Iets te vieren?

In het paviljoen hebben zij alle faciliteiten voor een feest of andere gezellige bijeenkomst van je familie, bedrijf of vereniging. Zij verzorgen graag de catering of een compleet verzorgd activiteitenprogramma.

Wil je meer weten over Camping de Entekoele

Leestip:  Camping: De ideale co-working plek
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in