Camping de Eikelaar waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen

Veel rust, ruimte en natuur is er te vinden op camping de Eikelaar in Overasselt.

1gelegen aan de rand van de Overasseltse en Hatertse vennen, een groot natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar ook voor een actieve vakantie kun je terecht in hun omgeving. Ze zijn open vanaf 15 maart tot 1 november. De camping is gelegen op 10 km afstand van Nijmegen, tussen de dorpen Malden, Wijchen en Grave aan de maas. Overasselt ligt in Gelderland en grenst aan Brabant en Limburg. Door de gunstige locatie ben je ook tijdens de Nijmeegse vierdaagse bij hun aan het juiste adres. De camping is geschikt voor volwassenen en gezinnen, ook honden (aangelijnd) zijn bij hun welkom (maximaal 2).

Even voorstellen

Alwin en Bernadette v RaaijOp de camping bij het boerenbedrijf van Alwin en Bernadette v Raaij, kun je genieten van een heerlijke vakantie. Hun camping is geheel nieuw aangelegd, met onder andere een  hoogstam boomgaard. Met 42 staanplaatsen voor caravans, tenten of campers. Een modern toilet gebouw met vloerverwarming. Een receptie gebouw waar je onder meer terecht kunt voor informatie van de bezienswaardigheden in de omgeving. Vanaf de camping zijn er diverse wandel– en fietsroutes. Ook het boerenwandelpad leidt je door de weilanden en langs verschillende boerenterrassen.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

Op de camping zijn 8 verharde camperplekken gemaakt, ideaal voor de wat zwaardere campers. Via het camperservicepunt kun je de plaatsen bereiken, waar ook stroom en water punten op de plek aanwezig zijn.

De camping

Boerderij camping de Eikelaar is een Vekabo camping, wat staat voor kwaliteit. Hun kleinschalige camping is gelegen in landelijk gebied, vlakbij prachtige natuur. De Overasseltse en Hatertse vennen liggen op een steenworp afstand, evenals de Maas. Hun camping heeft in 2019 een gouden zoover aword gekregen vanwege de lovende reviews die ze hebben mogen ontvangen.

De camping beschikt over 42 kampeerplaatsen. De ruime kampeerplaatsen bieden een mooi uitzicht over het landschap met koeien in de wei.

Website Camping de Eikelaar: www.campingdeeikelaar.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in