Camping De Bron midden in het prachtige heuvelland

Camping De Bron is een kindvriendelijke camping in het zuiden van Limburg op nog geen 2 km van het toeristenplaatsje Valkenburg aan de Geul. De camping ligt dan ook midden in het prachtige heuvelland aan de rand van het Ravensbosch.

Je kan zich voorstellen dat er dus voor iedereen wat te doen is. Je kan zelfs een bezoek brengen aan Duitsland of België wat binnen een half uur met de auto te bereiken is.

Faciliteiten

Naast het openluchtzwembad beschikt de camping ook over een gezellig restaurant met een grote kaart maar kleine prijzen, een snackbar, speeltuintjes, een recreatieteam (alleen in hoogseizoen) en de mogelijk bestaat om fietsen scooters en skelters te huren via de receptie.

De sanitaire voorzieningen zijn uiterst modern en schoon en beschikt over naast een invalide toilet / douche ook over een babyroom.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Wifi is ook op heel de camping beschikbaar voor diegene die in de vakantie toch even de mail wil checken of op het net wil surfen.

Kidswereld

Tijdens de vakanties is er bij ons op de camping een animatie team aanwezig om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er worden diverse activiteiten voor hen georganiseerd.

Geschiedenis

De camping die tegen het kerkdorp Arendsgenhout aan leunt heeft zijn naam te danken aan een natuurlijke, zuivere zoetwaterbron die zich bevind op het voormalige camping terrein.

Camping de Bron bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en er is al een heleboel verandert vanaf het begin tot nu. Tot 1972 was ‘De Bron’ een hellingscamping, gelegen aan de achterzijde van de woning van de uitbaters, de familie Hendriks.

Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

De camping is in 1974 verplaatst. Van die gelegenheid is toen gebruik gemaakt om de nieuw aan te leggen camping groots aan te pakken. Op een terrein van ruim tien hectare werden verharde wegen aangelegd en veel bomen en hagen geplant. Na vijfentwintig jaar is het resultaat zichtbaar. Op de camping is nu plaats voor vierhonderd vijftien eenheden die kunnen kiezen uit zon- en schaduwrijke plaatsen.

Wil je alles weten over Camping De Bron?, kijk dan op hun website.

 3.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in